Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2011 13:31 - ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ЧОВЕШКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ТЕЛА
Автор: universalnite1neo Категория: Други   
Прочетен: 9711 Коментари: 16 Гласове:
41

Последна промяна: 17.09.2011 13:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Koгато Земята започнала да попада в по-плътни измерения, светлинните същности като цел от работата в тези изменения и проектирайки в тях своето информационно-светлинно поле, започнали да създават матрицата на плътно-ефирното тяло. На основата на тази матрица станало структурирането на плътно-ефирното тяло (поле), което по-нататък послужило за основа на създаването на физическото тяло.

   Изначално вибрациите на плътно-ефирното тяло били еднородни. В процеса на трупане на познание човекът придобивал различен опит, в това число дуален, който изменял вибрациите на ефирното поле и влияел на състоянието на ефирните чакри, ограничавайки свободното протичане на енергия и формирайки енергийни блокажи. Намалението на енергийния поток и понижението на вибрациите му въздействало на състоянието на органите и системите от физическото тяло на човека.

 

   При по-нататъшното “падение” на човека в плътните измерения, когато фокусът на неговото съзнание започнал да се смества в чакрата на слънчевия сплит, енергийната му структура започнала да се променя. Различните органи и системи се характеризират с различни диапазони на вибрация. Най-ниски вибрации имат стомашно-чревния тракт и отделителната система. Най-високи вибрации – при мозъка и сърцето. Далакът например също функционира на високи вибрации, понеже изработва кръвни телца на основата на постъпващата информация. Стандартните диапазони от вибрации на различните органи и системи при човека се влошават в зависимост от натрупаната карма. В резултат – вибрациите на общото енергийно тяло на човека също се понижават.

   Но енергийната матрица на физическото тяло съдържа цялата информация, необходима за повишаването на вибрациите на всички органи и системи. Тази матрица се активира под влиянието на постъпващите високочестотни енергии от центъра на Галактиката.

   Отначало информацията във вид на светлинен код постъпва в информационно-светлинното поле на човека, което е нелокално, след което се предава в плътно-ефирното тяло, а оттам – във физическото.

   Светлинната и ефирната матрица са свързани помежду си с особени светлинни канали. Ефирното тяло също така има своя система от ефирни канали, които съответстват на енергийните канали на физическото тяло. При съвременния човек всички тези системи, включително енергийната, работят неефективно. Дори повече – връзките между всички матрици, особено между светлинната и ефирната като цяло са латентни. Това е в резултат от инволюцията на съзнанието.

   Фокусът на съзнание на обикновения човек се намира в неговото физическо тяло и в низшите енергийни тела – астрално и ментално. Енергийният център на физическото тяло при такъв човек се намира около чакрата на слънчевия сплит. Съответно всичките му интереси са за личностно формиране и адаптация в социума и в по-компактни групи, например в семейството. Светлинните тела не се използват съзнателно, понеже жизнената цел е много заземена и ограничена в рамките на третото измерение. Обикновеният човек като цяло води безсъзнателен живот и неговите постъпки и избори се ръководят от подсъзнанието.

   В сегашно време тези, които са на пътя на просветлението, разширяват своето съзнание и постепенно преместват фокуса му в сърдечната чакра. При този процес става осветляване на подсъзнанието и човек се учи да управлява съзнателно своите мисли, емоции и действия. Също плътно-ефирната матрица се чисти от инкарнационните наслоявания и блокажи, разширява се и започва да взаимодейства по-ефективно с информационно-светлинното човешко тяло. Основните съединителни точки на светлинното и ефирното тела са сърдечната чакра и епифизната жлеза. Цялото светлинно тяло е пронизано от светлинни канали, приемащи и предаващи информация от Космоса.

 

   За трансформацията на физическото тяло в съответствие със задачите на еволюцията, т.е. за повишение нивото на светимост на тялото и всичките му клетки, което се явява основа за възнесение не само на съзнанието, но и на неговия носител – физическото тяло, е необходимо да се възстановят и активират всички информационно-светлинни връзки между светлинното, плътно-ефирното и физическото тела на човека ( при това астралното, менталното и тънкоефирното тела образуват единно поле, еднородно по вибрации, което се случва в резултат на обработката на основните кармични блокажи).





Гласувай:
41



1. virtu - И всички ще затрептим с една честота !
17.09.2011 19:21
:))
цитирай
2. universalnite1neo - Ре 1. virtu
17.09.2011 20:21
:) Привет !
Хубаво пожелание :) Все пак съм длъжен да отбележа, че разликите между ниските и високите вибрации стават все по-осезаеми , понеже тези , които все още са "хипнотизирани" от по-плътните енергии стават все по-раздразнителни и сърдити , което води и до открити прояви на агресия , дори нападат словесно и физически все по-често.
цитирай
3. virgo - Здравей Нео :)
17.09.2011 21:41
Плътността ( ниски вибрации ) можем да оприличим на облаците, които временно закриват Слънцето, създавайки сянка. Плътността е сянката вътре в нас. Затова, когато усещаме емоционална тежест (т.е. плътност) , знайте, че да бъде преобразувана е много лесно, изяснявайки си, че тя прикрива в нас истината, защото до този момент, не сме й обърнали внимание. В такива моменти е добре да си зададем някои въпроси : „Каква "плътност" е засегната в мен? Какво е скривала в мен, до този момент, тази плътност?.....” и да потърсим отговорите в себе си. ....но както обичаме да си казваме с моето братче - не остана. Очакваме финални акорди с надписи : Game over. Thank you for playing :)))))) Лека , ефирна и високовибрационна вечер :) <3
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 3. virgo
17.09.2011 21:59
:) Привет Вирго ! Сърдечно благодаря за този хубав коментар ! Не знам защо , но си спомних за нещо интересно - китайският йероглиф "уей-чи" означава едновременно криза и възможност . И докато кризата може да се разгледа като опасност за хората , то тя същевременно е и възможност да се разделим с деструктивните шаблони и да отключим творческите си заложби , които сегашната система игнорира . Нека надписът с финалните акорди бъде в съзвучие с пожеланието ти за вечерта -да ти се връща <3
цитирай
5. malchaniaotnadejda7 - :) Здравей, Нео, благодаря за написаното...
18.09.2011 13:01
Според мен, основните кармични блокажи не са наш избор - съзнателен или подсъзнателен. Ние сме "приспани". На астрално, ментално и тънкоефирно "ниво" - не ги деля. Дали това е, символно казано, огледално измерение на автохипнотично себеизмерване и синхронизация на ниво автохипноза, проблемът е, какво я е предизвикало. Отговорим ли си на този въпрос, ще затрептим с онази хармоничност на Сърцето на Вселената. Според мен, енергийната матрица на физическото ни тяло е точно отражение, модел на космичната матрица и би трябвало да я активираме не отвън, под влиянието на постъпващите високочестотни енергии от центъра на Галактиката, а отвътре, от себе си, от животворящия галактичен извор, източник в нас. Ние, все още сме едновременни и навсякъде. Все още... Ние сме Ключът на светлинния код и единствено ние може да отключим енергийната матрица на всички нива. Нека не подценяваме това. Ние сме не само ролята и играта, ключът и ключалката, а и режисьорът. Нека не се държим като реквизит. (Груба, но откровена метафора). Колкото по-скоро осъзнаем това, толкова по-добре. Не само за нас! Поздрави!



цитирай
6. universalnite1neo - Ре 5. malchaniaotnadejda7
18.09.2011 16:36
:) Привет , Надя !
Да , Добре казано с "приспани" . Още по-точно ще е да се нарече "вкарани в затворен кръг" . Навярно си чувала за т. нар. Самсара ....
Съгласен съм и с това , че процесът на активация зависи и от нас :) Има все пак един важен момент , за който не се знае много - фотонният ребалансиращ лъч, който спомага за трансформациите в галактиката . Ще дам накратко някои подробности за него . Всичко - от вътрешността на атома до Вселената - се намира в орбита около някаква централна точка. Някои изследователи смятат, че нашата Слънчева с-ма , заедно с много по-голямо пространство се намира в орбита около съзвездието Плеяди. Според писателя Пол Ото Хесе, тази орбита конкретно е съсредоточена около Алционе - най-ярката звезда в Плеядите. Според изследванията му на нашето Слънце са нужни около 24 000 г , за да измине тази орбита. Хесе смята , че фотонният лъч се излъчва от Алционе. Той е съставен от силно заредени с енергия частици, който ребалансира и ресинхронизира всички енергийни полета, които преминават през него.
Тъй като лъчът е кръг, всяка орбита от Слънчевата с-ма около Алционе ни прекарва по 2 пъти през лъча. Изчислено е , че са нужни около 2000 г, за да се обиколи целия кръг. Няма значение в какъв дисбаланс се намира дадена планета - преминаването през лъча ще възстанови баланса й на вибрационно ниво, което е най-подходящо за нейната еволюция. Важното обаче е , че колкото по-разстроено е енергийното поле на планетата, когато тя навлиза в лъча, толкова повече разрушения и катаклизми ще възникнат по време на ребалансирането.
Поздрави и още по-голяма положителност и увереност ! :)
цитирай
7. malchaniaotnadejda7 - :) Не знам за Самсара...
18.09.2011 18:24
По-скоро - движение в център, отколкото в кръг.:) Доколкото, движението е само по себе си център.
Но с риск да се повторя само ще припомня мисълта на Айнщайн, че "Отвъд мрежата на времето и пространството започва действителността." Горният ми коментар е извънвремеви и извънмерен.:) Сигурна съм, че ще ме разбереш. Благодаря ти от сърце за пожеланията, на теб - много светли и радостни сбъдвания!:)
цитирай
8. universalnite1neo - Ре 7. malchaniaotnadejda7
18.09.2011 20:31
:) Мое тълкувание - при Самсара човекът е обречен да обикаля винаги в кръг . Тъкмо когато мислиш, че си стигнал до края , че вече докосваш голямата тайна , изведнъж отново се озоваваш там , откъдето си тръгнал . И този кръг е създаден умишлено ...
цитирай
9. kleopatrasv - Ако хората вместо да прибягват до ...
18.09.2011 22:25
Ако хората вместо да прибягват до лекарства, медитираха за да овладеят блокажите си щеше всичко да е наред. Но нали трябва да има и лекари и болни, за да процъфтява здравеопазването.
Специални поздрави за поста от мен.
цитирай
10. malchaniaotnadejda7 - universalnite1neo - Ре 7. malchaniaotnadejda7
18.09.2011 22:44
Да, безспорно, много добре те разбрах, Нео. Но той би могъл да бъде напълно имагинерен. Разбира се, че е създаден умишлено. Ние сме самото движение. Образно казано, така мисля. И то е отвъд времето и пространството, но не и отвъд, т.е. извън нас.:) Ти по-добре от мен може да го кажеш. Благодаря за постинга!
цитирай
11. universalnite1neo - Ре 9. kleopatrasv
19.09.2011 20:22
:) Именно . Пример - последното ми отиване на лекар бе в началото на 97-ма год. ( не включвам зъболекарите ) . Значи може :) Поздрави и хубава вечер ! :)
цитирай
12. universalnite1neo - Ре 10. malchaniaotnadejda7
19.09.2011 20:25
:) Привет отново ! Ще направя опит за изказване на съществуващите реалии , служейки си с по-различни средства от използваните в постингите ми

Нестандартен поглед върху Играта :

Низш Аз - хардуер
Висш Аз - софтуер
Съществата-творци (известни и като божества) - малки юзърчета
Първоизточника (Универсума) - главен юзър
цитирай
13. malchaniaotnadejda7 - :) Здравей, Нео!
19.09.2011 21:17
Ти си доста дълготърпелив към лаиците... Много ми допада твоя "поглед"... :) Това е наистина звук от пляскане с една ръка. Отивам да мисля. До скоро!:)
цитирай
14. universalnite1neo - Ре 13. malchaniaotnadejda7
19.09.2011 22:12
:) Привет , Надя ! Ще се самоцитирам с друго откровение - така става ясно защо съм такъв :)
В "очите" на Универсума рангът, положението, възрастта и пола нямат никакво значение....
цитирай
15. amore - Привет, неонуличке! :) Чудесен постинг!
19.09.2011 22:44
И чудесни коментари! Когато погледнем на проблемите, както ти каза, като възможности за вътрешно израстване, ще си спестим доста лутане в страха от тях, както и излишна драма. Страха и емоционалната драма ги превръщат в карма и блокажи, а ако ги погледнем с любов, като възможност за себеопознаване и израстване - тогава уроците, получени от тях ще се превърнат в мъдрост. Нищо не е създадено за наше наказзание, а за наше израстване. Вдъхновена и вълшебна нощ, приятелю! :)
цитирай
16. universalnite1neo - Ре 15. amore
19.09.2011 23:15
:) Привет сърдечен !
Точно така е - няма наказание , има спиралности на еволюционния процес ; да сравним спиралността на еволюцията с колесница , а проявените съзнания - с конете , които я теглят . Вътре в групата си конят има относителна свобода на избора : да препуска по-буйно или по-умерено, да извие глава надясно или наляво, без колесницата да е застрашена от това. А онзи кон, който избяга от впряга си, ще се наслади естествено на абсолютната свобода за известно време. Но когато се умори и се почувства толкова самотен, че отново пожелае да се присъедини към другарите си, няма да успее да намери пътя и вече никога не ще настигне препускащата напред колесница !
Много свежа и хармонична да е и твоята нощ, приятелко ! :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1932653
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930