Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2014 14:14 - Компилация от фактори, поддържащи тази реалност в „работен режим“
Автор: universalnite1neo Категория: Хоби   
Прочетен: 6880 Коментари: 4 Гласове:
60


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Малките юзърчета, отговарящи за тази виртуална реалност създават материята и след това гравитацията, която е първата причина за движението на материята. После създават топлото и студеното, които заедно могат да причинят псевдо превръщане на материята. След това създават силните и слабите ядрени сили, за да засилят и вържат материята заедно и по-късно, въпреки всичко, създават електромагнетизма, за да блокират районите на това ограничено творение и да изтриват спомените на съществата във виртуалната реалност.

Докато електроните са хванати от протоните и неутроните на атомно ниво, планетите са хванати от звездите или слънцата на макро-ниво. Слънцето на нашата слънчева система е капанът. То дава лъжлива светлина, от която планетите имат нужда, за да оцелеят в тази материална сфера. В замяна на тази светлина, слънцето принуждава планетите да се въртят около него и да вършат цялата работа, да държат слънчевата система обвързана в илюзията, която е задвижена от техните орбити около слънцето. Ако вечното движение на планетите – въртележката – спре, илюзията ще се разпадне

Докато слънцето е най-големият капан в слънчевата система, то има вид на най-големия помощник и най-важна част от системата. Слънцето не е задвижващото колело на слънчевата система – планетите са. Докато слънцето предоставя топлина и светлина, чрез които биологичният „живот” става възможен, биологичният живот е друга виртуална реалност, който хваща съществата с изначална искра.

Представете си, че сте възседнали панаирна въртележка. Конят може да се усети като неподвижно стоящ и всичко около вас да се върти. Като резултат, вие не можете да поддържате фокус върху външния свят, но е относително лесно да се фокусирате върху коня на въртележката. Това е защото сте в илюзията на въртележката и тя се превръща в реалността за момента. Пробвайте, когато имате възможност – можете само да зърнете външният свят, който долавяте въртейки се. Както и да е, знаете че вие се въртите на въртележката, а не светът навън, чието движение е илюзия създадена от въртележката.
По този начин, поради цялото движение във вселената и движение в движението, всичко тук е като езда на панаирна въртележка и тези на коня могат да получат само случаен поглед тук и там от това, което е отвъд.

Eнергията във физическата реалност е заклещена в материята. Тази енергия е много различна от енергията на истинското изначално творение. Аналогия може да бъде направена, като се има предвид микро-нивото на тази реалност, където електроните могат да бъдат сравнени с водачи на енергията, а не като господари, както спекулират някои. Протоните и неутроните се държат като в капан – те хващат електрони и ги заставят да работят за протоните и неутроните. Гравитацията поддържа физическото движение. Много разглеждат теоретично това, защото гравитацията е по-слаба сила от някои други сили, които не са първостепенни. Това е погрешно. Гравитацията е първата причина и критичната сила, която поддържа тази илюзорна вселена цяла.


image




Гласувай:
61



1. анонимен - Сами трябва да изберем
09.03.2014 14:33
Сами трябва да изберем да ли да сме част от това Матрично общество, или да сме извън него, макар и да е по-трудно, но свободата изисква много !!!
цитирай
2. universalnite1neo - Ре 1. rozzata
09.03.2014 14:38
:) Привет !
Прав си - много фактори следва да бъдат преодоляни, а от моя опит мога да кажа нещо основно : нужен е "нов поглед" върху привидно познатите явления... Поздрави !
цитирай
3. vlajniochi - Ясно е, че се въртим в затворен кръг и ...
09.03.2014 21:23
Ясно е, че се въртим в затворен кръг и сцената се превръща в арена. Притискани и натискани сме впрегнати в колелото да въртим без да спираме, че нали ,,Ония,, трябва да се хранят с прясна енергия. Пеят ни приспивни песни, успиват ни изкусно и си танцуват на воля. Хубав пост Благодаря :)
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 3. vlajniochi
09.03.2014 21:29
:) Привет !
Именно това се получава - затворен цикъл (неслучайно на Изток говорят за Самсара), в който реално няма никакъв прогрес. Като пример в този аспект ще дам и зодиака ... Но когато дойде момента - булото на илюзорната кодировка пада със страшна сила и повече не може да те хипнотизира ! Поздрави
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1922194
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031