Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2012 10:12 - Есенциални откровения
Автор: universalnite1neo Категория: Хоби   
Прочетен: 9877 Коментари: 4 Гласове:
58


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Замисляли ли сте се, че богът-съдник, който често пъти присъства в религиозните текстове , винаги заплашващ да донесе ужаси на хората, ако не постъпват както той им казва - това всъщност са малките юзърчета от извънземен произход , които се въприемат като богове . Това не са думи на Бога - Главния Юзър ! И така ходейки на църква си отдавате почитта и енергията на някое извънземно !

image

Страхуващите се са много по-лесни за контролиране. Maлките юзърчета са имали и по-дългосрочна цел - да заменят традиционната религия с безбожната версия на науката, наречена материализъм. Това бил финалния етап от плана им за убеждаване на хората, че са просто физически случайности с един живот, без душа или вечно предназначение. Колкото повече хора започват да мислят по този начин, толкова по-впримчени са в материализма и губят връзка с онова, което в действителност са. При такова душевно състояние те са в идеално положение за превръщането им в роботи на малките юзърчета чрез прекъсването на връзките им с висшите им нива и Сътворението.........

image

Когато отново се свържем с всички нива, нашите възприятия отразяват напътствието на нашата по-висша мъдрост и разбиране, и ние виждаме в какъв побъркан свят живеем. Когато се осъществи това повторно свързване, то може да заприлича на преливане на язовирна стена, докато познанието и информацията прииждат в съзнателното ниво. Това може да е травмиращо време, през което вие ще се питате какво става с вас и вашия живот.

image

Представете си свят без религии! Тогава ще възвърнем част от способността си за общуване с животните и растенията с помощта само на нашите мисли. Ще започнем да си спомняме другите прераждания и животи. Будното ни съзнание ще се развие дотам, че ще се съотнася към настоящото ни будно съзнание така, както настоящото ни будно съзнание се съотнася към съзнанието ни по време на сън. И ще си дадем сметка, че макар да сме се смятали за будни, ние всъщност сме били дълбоко заспали.

image

Koгато осъзнаваме , че около нас има ефирни същества няма чудно, че започваме да прозираме и това как сме свързани един с друг много по-силно чрез мисленето , отколкото чрез речта и физическото наблюдение !

image

Въображението е в основата на една многоизмерна представа . Именно то е способ, чрез който напускаме ограниченията на този тесен остров, който е прието да се нарича "свой живот" ... Да не забравяме, че мисълта на всеки е проекция на необятния Универсален разум в триизмерния материален свят и въображението е средството , което ни помага да си възвърнем връзката с него ...

image








Гласувай:
58



1. kostadin - Постинга ти показва, че си чел би...
10.10.2012 14:43
Постинга ти показва ,че си чел библията .В нея най -голямо значение се отдава на ужасните зверства и извращения.Ние -човечеството, продължаваме да се движим точно по този път.
цитирай
2. universalnite1neo - Ре 1. kostadin
10.10.2012 16:26
:) Разбира се, чел съм я . И не само това - в няколко постинга от началото ми тук споделих моите впечатления .
цитирай
3. diadokolio - Много трудна тема!
11.10.2012 07:53
Добро да е утрото Ви,
Благодаря Ви, за призив към отваряне на Свободната ни Воля!
Не е лесно и няма да е лесно!
Винаги тръгвам от математиката и сеитбата.
Всяка сеялка е с вибриращ механизъм, който гарантира семената на декар.
Това важи и за Свободната ни Воля, нужно е много четене и проверка в ежедневието, за да се откажем или приемем.
Сега им предлагам, да си събират кестени, за да имат по три в джоба и 9 под възглавницата.
Всеки сезон ни предлага енергийно зареждане и отмиване на напрежението, но трябва да си повярваме, да се приемем и да защитаваме различието си.
Това е Свободата, но Тя не се подарява, а се грабва и пази, нали?
Приятен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 3. diadokolio
11.10.2012 11:15
:) Привет !
Точно така е - четене , проверка и личен опит са нужни . Благодаря за мнението , хубав ден !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1929174
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930