Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2011 13:12 - Как ви следят и подслушват, четенето на мисли е реалност
Автор: universalnite1neo Категория: Хоби   
Прочетен: 27739 Коментари: 25 Гласове:
59


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Енергийното информационно въздействие върху биообекти е едно от най-напредналите в науката и техниката. Така нареченото "четене на мисли" става реалност. Това е и колосална опасност за хората.
   Става дума за новите открития за Пи-вълни (по точно Р-вълни), които с помощта на специална апаратура позволяват да се четат мислите в мозъка на човека от разстояние. С помощта на генератор на Р-вълни е възможен и обратният процес - програмирането на хората на подсъзнателно равнище. Всеки човек на земята има своя собствена полоса за излъчване на психическа енергия. Настройването на нея може да оказва обратно влияние върху човека според избора на оператора на генератора на Р-вълни. Това напомня на настройката на нужната вълна на радиоприемник. Достатъчно е да се завърти необходимото копче. Какво са Р-вълните?
   Според много учени човекът представлява сгъстяване от електромагнитни вълни. Неслучайно в научния свят съществува мнението, че равнището на цивилизацията зависи от това каква честота е могла да достигне. Равнището на научно-техническия прогрес до сега не позволяваше да се достигнат тези честоти, на които работи мозъкът на човека. По-рано и над тезата за аурата на човека се надсмиваха, но сега по света има специални фотоателиета, където всеки желаещ може да я фотографира.
   Оказа се, че така нареченият "тънък свят" не само съществува, но е и невероятно сложен и многостранен. Даже "душата на човека" учените вече наричат ИРСИ (информационно – разпоредителна система). Всъщност и до днес учените не знаят с какво човекът се отличава от маймуната, въпреки че разшифровката на генома на човека и на шимпанзето показва в 90 процента еднакъв набор от гени.
   Но едва днес науката може да подхожда към честотите на психическата енергия. Р-вълните на тази енергия имат честота примерно от 1040 (степени) херца. А скоростта на разпространението им във вакуума е от порядъка на 1019 (степени) метра на секунда, което е милиони пъти повече от скоростта на светлината. Това не е измислица, а реалност, проверена на практика.
   Известно е, че вътрешните органи на човека работят на различни честоти (стомахът на една, бъбреците - на друга, и т.н.). Значи, има смисъл да бъде създадена банка от еталонни честоти на здрави хора и с тях да се лекуват болните. Вече широко се използват така наречените мало-габаритни биопотенцори, оказващи положително влияние в половата сфера на мъжете, създаващи определена честота на излъчване върху съответните с мозъчни центрове.
   През 2001 г. беше съобщено, че специазът "Алфа" за обезболяване в случай на раняване в бой използва медальон, който носи на гърдите си всеки боец. Сега той е разсекретен и се продава свободно. Методът на лечението с този нормализатор се основава на корекцията на енергийно информационното състояние на организма, взаимодействието на слабите и свръхслаби полета на различни диапазони със самия човек (всеки биообект). Специалистите предполагат, че усъвършенстването на тези методи е бъдещето на съвременната медицина.
   Що се отнася до Р-вълните пред тях се откриват огромни възможности именно в медицината. Преди всичко времето за обучение на човека може да бъде съкратено. Сега за това са нужни около 15-20 години, но този процес може да бъде съкратен със записи върху мозъка на необходимите знания с помощта на Р-вълните. Но този процес може и да е изключително опасен. Няма ли да се повреди по време на учебното биоинсталиране мозъкът на човека.
   Генераторите на психическа енергия са двустранно оръжие. От една страна, могат да дадат толкова силен импулс, че човек да умре от силния вълнов удар незабелязано за околните хора. Или може да се извършва планирана психологическа агресия, т.е. психотерор и невидимо информационно насилие над личността, което докарва хората до лудост. Например човек денем и нощем чува музика от съседите, която реално не съществува.
  И кой може да каже, че честотните психогенератори вече не съществуват. Поведението на тълпата в София през зимата на 1996г. или в Грузия няколко години по-късно, или масовото полудяване преди 20 години на войниците на Саддам Хюсеин, или някои експерименти сега в Кайро, Тунис, Либия и Сирия подсказват не само наличието, но и използването на такова оръжие. Генераторът на Р-вълни със сигурност може да бъде отнесен към това оръжие.
   Всъщност терминът психотронно оръжие се появи неотдавна. Става дума за първите генератори на торсионно поле, които влияят върху психиката и здравето на човека. По този начин по принцип може да се причинява всичко - инфаркти, инсулти, тежки болести със смъртен край.
Не трябва да се изключва и възможността с помощта на Р-вълните да се внедряват в мозъка на друг човек различни реакции и озверяване. Подобно психоклониране е много опасно. Да си представим, някакви притежатели на биоенергийни генератори могат да постигнат контрол над голяма група хора, тяхното зомбиране и овче подчинение. Това ще е пълно психоробство.

Източник - "Строго секретно"

 



Гласувай:
59



1. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Нео!
07.11.2011 13:43
Тъжно е. Не се съмнявам във възможността да се "четат мисли", нито в това, което споделяш. Но имам силната надежда, че разумността на емоциите, емоционалната интелигентност на човека, все още не подлежи на контрол. Говоря за разума на сърцето, който има не само памет, а генеология на духа, в която дълбоко вярвам. Структурата на духа е факт и аз я приемам за неподвластна на останалите енергийни нива. Дано не греша. Сърдечни поздрави и благодаря за този постинг!
цитирай
2. universalnite1neo - Ре 1. malchaniaotnadejda7
07.11.2011 13:56
:) Привет, Надя !
За съжаление не бива да се подценяват тези въздействия . Нашият безсмъртен Аз се състои от свързани електромагнитни полета . Когато те влязат в реакция с други мощни полета ( като споменатите в статията ) , настъпват нарушения , водещи до дисбалансирането им , което чрез системата от чакри се проявява и на физическото тяло . При мен също е имало подобни въздействия , иначе нямаше да пиша по въпроса . Благодаря ти и много хубава седмица ти желая ! :)
цитирай
3. demonwind - За тълпата през 1996 г.
07.11.2011 16:27
не съм съгласен. Тогава хората просто бяха оскотели от глад и мизерия, на хиляди спестяванията им се превърнаха в тоалетна хартия буквално за часове. От балкона на апартамента ми съм гледал как изнасят самоубили се със законно притежавано оръжие хора, чакащи на безсмислена опашка пред офис на Първа частна банка. Няма нищо по-опасно от гладна, оскотяла тълпа. А и омразата срещу комунистите беше неописуема. Сега би станало абсолютно същото, ама го няма следващия "месия", който да разпалва огъня от трибуните пред Народното събрание. Много добре помня деня - тези, които насадиха това, много добре са знаели, че има изключително тъпи същества - някакъв познат ми викаше: "Айде идвай бе, знаеш ли колко уиски ни дават, колко кебапчета, направо в джобовете ни ги пъхат!". А аз му викам: "Ти питаш ли се в тоя глад кой ти пъха уиски и кебапчета в ръцете бе, аланколу!". Е, яде палките, разправяше, че най-силно викал за гражданска война посеркото. Слушаше нацистки маршове, за поздрав викаше Хайл Хитлер, а имам чувството, че и една бомба да паднеше тогава, щеше пръв да напълни гащите.
Но иначе за другото си е на 100 % истина. И аз съм се замислял винаги може ли на мозъка да бъде въздействано като с USB памет в компютъра - например искам да науча китайски, сядам и за половин ден всичко е в главата ми. Само че тук си прав - няма ли да се изпържи мозъка при такава манипулация и човек най-малкото да полудее... Може би още е твърде рано за експерименти в стил "Джони Мнемоник" ;)))

Поздрави!
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 3. demonwind
07.11.2011 16:46
:) Привет !
Това , което ми споделяш за случая от 96-та се стикова много добре с предния ми постинг за илюзиите на политическата система .
А пси излъчвателите не са нещо ново , още братя Стругацки бяха описали тяхното действие в "Обитаемият остров" .
Поздрави и благодаря ! :)
цитирай
5. yotovava - Отдавна обмислям тази възможност,
07.11.2011 17:43
даже си мисля, че неупрекъснато растящият брой катастрофи и набъбващото насилие се дължат на подобен вид оръжие.
Няма логика хората да видоизменят до неузнаваемост поведението си, независимо от обстоятелствата.
И вероятно има външно въздействие.


Поздрав
(
Валя
цитирай
6. malchaniaotnadejda7 - :) Аз ти благодаря, че подхвана темата.
07.11.2011 19:22
Хубава седмица и на теб, Нео!:) Това, което исках да кажа е, че сме много крехки, но същевременно "недосегаеми" същества. Има нещо в нас, в което дълбоко вярвам, както и да го наричаме. Нещо, което ни защитава, когато сме напълно наблюдавани и "прозрачни". Благодаря за позицията! Време е да говорим за тези неща.
цитирай
7. belier - Здравейте
07.11.2011 19:37
За лошите и злините разбрахме, ами добрите и противоборството къде са?
цитирай
8. universalnite1neo - Ре 5. yotovava
07.11.2011 19:46
:) Привет, Валя !
Напълно съм съгласен с това . Същото бе отбелязано в един постинг за психотронно въздействие, довело до края на Солжрницин :
Зомбита карат коли, удрят хора и стълбове без причина

Обработката на съзнанието може да бъде извършена по телевизора, по телефона, на работното място. Телевизорът „замърсява“ нашето съзнание и по този начин ефективно прилага косвените внушения. Това са фрази с хипнотично въздействие и команди за подсъзнателното ниво.

Поздрави
цитирай
9. universalnite1neo - Ре 6. malchaniaotnadejda7
07.11.2011 19:49
:) Да, благодаря ти за пожеланията и споделеното - да си пожелаем да се осъзнае по-всеобхватно ! Творческа и позитивна седмица от сърце ! :)
цитирай
10. universalnite1neo - Ре 7. belier
07.11.2011 19:56
:) Привет !
Разбира се, че не са пренебрегнати , погледнете например този стар мой постинг - http://universalnite000.blog.bg/drugi/2009/12/24/evoliuciiata-vyv-vyzpriiatiiata-chast-1.460681
цитирай
11. анонимен - И до днес някои не вярват в аурата,
07.11.2011 21:36
а пък доста хора дори не знаят какво е това.
Тези открития обаче могат да са не само опасни, а точно обратното - да доведат до истинска революция в живота.
цитирай
12. universalnite1neo - Ре 11. poligor
07.11.2011 21:59
:) Вярно си е , че има незнаещи и те са много - около мен е пълно точно с такива . И няма сила , която да намали невежеството им.
За втората част от коментара също съм съгласен - знанието в своята същност е неутрално и в зависимост от направлението на използване става положително или отрицателно. Надявам се, че е дошло време за първия тип приложение :)
цитирай
13. raders - Че има нещо, има. . . Но е украсено с ...
07.11.2011 22:20
Че има нещо, има... Но е украсено с много лъчезарна фантастика
цитирай
14. universalnite1neo - Ре 13. raders
07.11.2011 22:24
:) Не ми остана друго, освен да кажа - честито на печелившите !
цитирай
15. анонимен - Аз лично това въздействие го видях ...
07.11.2011 23:28
Аз лично това въздействие го видях по изборите... Групи от черни Орки, чийто мисли бяха за по 50 лв на глас, бяха предварително прочетени от Червените Орки... И така чрез предаване в едната посока на прочетени мисли , а в другата на получени финикийски знаци се постигна консенсус в междугалактическата международна червено-черна организация на Орките! Едните,черни Орки ,взеха да ядат и да пият с по 50 лв., а другите -техни червени братя потриваха ръце в мисъл за предстоящата ядачка, пиячка, че и друга делаверка им се отваря за следващите 4 години... А иначе мислите на простите , нискоинтелигентните, неграмотните се четат лесно... Днес да има да ограбим работещите- па утре, е.ал съм им майката на белите, да роботят за да ни хранят... Това беше от новостите за четене на мисли от разстояние! Баста!
цитирай
16. rizar - да бъдем коректни
07.11.2011 23:53
Четат сеи се контролират мисли на предварително облъчени зомбита.
Ако някой не се поддаде и волята му бъде съединена с Волята на Отца ,и Сина и Светия Дух , то никой не може да го програмира, зомбира или манупулира.
цитирай
17. ozorren - затова - пушете!
08.11.2011 01:20
димът предпазва от облъчване :)))
цитирай
18. kostas - Здравей Нео, човек има механизми за защита. Най-важният инструмент е СЪЗНАНИЕТО.
08.11.2011 06:21
„Верен, истинен,
чист и благ всякога бъди!"- Като се оповаваме на МОРАЛА ,чрез механизмите на медитацията и култивиране на вътрешната енергия /ци, чи-думата няма значение/ хармонизираме собствената си вибрация със Природната и по този начин придобиваме "имунитет" от подобни въздействия.Това не е ново открития просто е едно забравено старо средство за защита и отбрана Необходимо е да се приложи правелно.Практикуването но духовни практики да е с отворено съзнание./ Отварянето на съзнанието е деликатна дейност и не се наемам до давам обяснения/ Зная ,че в Пловдив, п."Съединение"-новата склуптора е такъв психотронен излъчвател но не съм ходил да я проверя...Поздрави. Ник.
цитирай
19. nerez - физик
08.11.2011 09:20
Тези пи-вълни са торсионни вълни. Прочетете книгите на моят приятел акад. Божидар Палюшев: http://palyushev.blogspot.com/
цитирай
20. rustocks - Източник - "Строго секретно"
08.11.2011 10:12
На парцала на Иванджийски може да се вярва, точно толкова, колкото на всеки жълт вестник.
Само дето неговият е с антиамериканска и антиевропейска и проруска насоченост.
цитирай
21. universalnite1neo - Ре 15. colobur, 16. rizar
08.11.2011 12:54
Без коментар ...
цитирай
22. universalnite1neo - Ре 17. ozorren
08.11.2011 12:55
:) Изглежда се досещаш нещо . Интересното е как изведнъж започнаха всичките кампании против пушенето ;)
цитирай
23. universalnite1neo - Ре 18. kostas
08.11.2011 12:59
:) Привет , Ник !
Поздрав за позицията , защото тя е и моя . когато си в състояние да поддържаш достатъчно високи честоти на съзнанието си - действително тези излъчвания не ти влияят , най-малкото не постигат такъв ефект , какъвто е замислен . Манипулиращите знаят за това и са се погрижили да се гледа с присмех на духовните практики и медитацията ( постигнато при повечето хора ).
цитирай
24. parandzem - Zdraveite! Iskam da vi pitam kak ...
30.07.2016 02:35
Zdraveite! Iskam da vi pitam kak moje da se otkrie mestonahojdenieto na tozi ured i vuzmojno li e da mu se protivodeistva, zashtoto imam sumneniq i dori ubejdeniq, che me sledqt s neshto podobno. Blagodarq!
цитирай
25. parandzem - Zdraveite! Iskam da Vi pitam dali e ...
30.07.2016 19:22
Zdraveite! Iskam da Vi pitam dali e vuzmojno da se nameri mestonahojdednieto na tova ustroistvo i dali moje da mu se protivodeistva, zashtoto imam sumneniq i dori ubejdeniq, che me ledqt s neshto podobno. Blagodarq!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1922187
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031