Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2014 16:16 - Есенциални откровения
Автор: universalnite1neo Категория: Хоби   
Прочетен: 7088 Коментари: 4 Гласове:
64


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Физическото тяло е конструирано сравнително добре , но по мое виждане не е съобразено с истинските приоритети на духа

image

За описание на началото на началата материалистите оформили теорията на „Големия взрив“. В съответствие с нея, отначало цялата вселенска материя е била съсредоточена в една точка ( ТОЧКА НА СИНГУЛЯРНОСТТА), и е била нагрята до много висока температура. В даден момент е настъпил взрив с голяма сила. В разширяващия се облак от пренагрети субатомни частици постепенно започнали да се формират атоми, звезди, галактики, планети и накрая е възникнал живота. Възниква въпроса „Кой е събрал цялата вселенска материя в една точка, после я е нагрял, за да стане „Големия взрив“ ?
Всички знаят, че при взрива всичко се руши и унищожава. А излиза, че в резултат на този „Голям взрив“ се появяват галактики, звезди и планети, сякаш е сработила заложена програма. А може ли това да стане вследствие на хаотично разпръскване на вещества от взрива ? И защо съществуват в природата определени правила и закони, по които учените създават теории, теореми и формули. А това, което не са успели да докажат наричат аксиоми. А по чия и каква програма съществуват тези аксиоми ? …

image

Поне до голяма степен в древността е било по-леко за медиумите, защото не били подложени на огромната вълна на злоупотреба, присмех и порицание от страна на своето общество, когато талантът им на медиуми бил активиран в детска възраст. Техните родители не казвали „Не бъди глупав“ когато получавали видения на същества от други честоти или чували техните съобщения. Затова те не затваряли тези канали от страх или смут

image

Който се е захванал с изживявания в 3-D e препоръчително да има в своя „колчан“ много и различни видове „стрели“

image

Алхимично : тинята от блатното дъно след като се всмуче от лотосовото стебло се издига нагоре и става лотосов цвят

image




Гласувай:
65



1. malchaniaotnadejda7 - "Възниква въпроса „Кой е събрал цялата вселенска материя в една точка, после я е нагрял, за да стане „Големия взрив“ ?"
12.10.2014 17:37
Никой. Самосъбрала се е :)

Поздрави, Нео!
цитирай
2. universalnite1neo - Ре 1. malchaniaotnadejda7
12.10.2014 17:57
:) Привет и добре дошла в блога ми , Надя !
Приемам шеговитото включване , все пак е добре и да се позасмеем малко . Ти знаеш иначе от мои други обстойни постинги какво съм споделял по тази тема и често сме имали съгласие по основни тези, свързани с произхода на вселената ( спомних си за материалите за догоните, където и ти се включи активно ). Поздрави и бъди на познатите честоти :)
цитирай
3. lightsaber123 - Според мен
13.10.2014 08:53
Има малко неравенство в едно огромно и всеобхватно уравнение. Не мога да го докажа, пък съм и абсолютен лаик в областта, но си мисля, че в центъра на всяка галактика е възможно да стои черна дупка със огромна гравитация, това завихря един куп звезди с цел поглъщане. Ако си представим толкова много черни дупки, засмукващи материя - то е видно, че рано или късно във Вселената ще останат единствено черни дупки - не е ли естествено след това да започнат да се сливат докато станат едно свръхплътно, свръхтежко, свръхплътно тяло, което поради някакво неравенство в уравнението ще избухне отново... Само гадая естествено и е много вероятно да греша - нека и някой специалист да се изкаже.

Приятен ден от мен :-)
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 3. lightsaber123
13.10.2014 09:21
:) "Добре" за тези опити за разсъждения. Няма значение дали си лаик или не - поне за мен. Историята познава доста случаи, когато на лаици им е свеждано нещо, което е далеч по-близо от истината в сравнение с официално постулираното. Колкото до черните дупки - лично моето мнение е, че това са звезди от невидимия за човешките очи спектър ! Приятен ден и от мен !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1932074
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930