Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2014 15:12 - Есенциални откровения
Автор: universalnite1neo Категория: Хоби   
Прочетен: 7081 Коментари: 4 Гласове:
58


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Защита не е нужна !
Пребиваващият в светлината, намирайки се в нея е защитен от бдителността и осъзнатостта , поради което отдалеч забелязва опасностите.
Пребиваващият в мрака също няма нужда от защита, понеже при отсъствие на бдителност и осъзнатост той не е в състояние да се защити , даже и врагът му да е редом до него.

image

Земята е място сред безкрайното количество други светове, където съществува живот. В тази безкрайност известно количество цивилизации, е еволюирало до такова ниво, че ограниченията на пространството и времето са престанали да ги задържат.

image

Ако започнеш да откъсваш от внедрените изкуствено представи ( за които е ясно , че обслужват интереса на самата система ) – ще се получи една много интересна картина , нямаща общо с представата за аз-а , каквато е емитирана във варианта за ширпотреба

image

Участниците в играта „Разделяй и владей“ приличат на опитни мишки, които си играят „на сигурно“ с „топката“ като жонгльори, но не за да свършат нещо полезно извън внедрената им програма. Аз пък си казвам : “ Толкова ли е невъзможно да се намери цел извън програмите, която да обедини тези жонгльори в екип ?“

image

Ако ние се опитваме да бъдем богати и щастливи, независимо от другите и за сметка на други, резултатът се появява веднага. Кризата е глобален пример. Тя може да се разглежда като трагедия, но също – като откровение, като знак, че всички ние сме свързани и на физическо ниво. Като едно семейство. Но семейството ако наистина се стреми да процъфтява, следва да премине към следващото ниво – духовното, където са понятия като доброта, любов и подкрепа

image

Няма мъртви обекти, всичко е разумно и е съставна част на една и съща енергия в различни състояния ..

image

В няколко реда за условията и вероятностите :

Да вземем пример с нещо много познато – хвърлянето на монета „ези-тура“ . При едни рамкирани лабораторни условия вероятностите монетата да се приземи с ези или тура се равняват на по 50 % . Обаче важния момент е , че това твърдение е вярно тогава и само тогава, когато опитът се извършва в рамкираните лабораторни условия. Така законът за вероятностите важи само при съзнателното изключване на всички елементи от субективността на хората. И в този ред на мисли – ако излезем от лабораторията в „големия живот“ , там вече осъзнаваме, че законите на вероятностите престават да важат . На тяхно място започват да действат по-мощни и по-неуловими закономерности.

image







Гласувай:
60



1. анонимен - Много добре, браво за поста! Колко ...
17.01.2014 15:30
Много добре,браво за поста! Колко хора ще те разберат не знам,дано са повече! Време е за по-масово събуждане!
цитирай
2. universalnite1neo - Ре 1. rozzata
17.01.2014 15:35
:) Привет !
Да, хубаво би било да се изпълни твоето пожелание . Но при всички случаи за мен водещото е удоволствието да споделя , а ако това е повлияло положително и на други - още по-добре ! Поздрави !
цитирай
3. vlajniochi - Сцената е арена, куклите са подв...
17.01.2014 23:19
Сцената е арена, куклите са подведени и водени. Пуснати като опитни мишки бягат без да спират, коя оцелее. Енергията е използвана, акъла е отнет, зомба е пълен, будните се бунтуват, хиените вият, мрака е пълен. Кукловода се хили без да спира, дърпа конците и граби енергия. Кой ще му удари шамара за да пусне тока.
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 3. vlajniochi
17.01.2014 23:27
:) Само когато куклите престанат да пресъздават този куклен театър, в който играят неуморно .... и открият своята сила ! Поздрави !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1929156
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930