Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2013 11:31 - Есенциални откровения
Автор: universalnite1neo Категория: Хоби   
Прочетен: 5520 Коментари: 0 Гласове:
51


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Манипулаторът се ориентира отлично в матричните шаблони . Той винаги остава в сянка и кара другите да действат вместо него, все едно са пионки на игралната дъска. Но да не забравяме, че и манипулацията е наполовина разкрита , когато се изясни що за човек е манипулатора

image

Още една причина да нямате стереотипи : дори вашите начини на действие да са ви носили дълго време успех , по законите на Играта винаги това се обръща срещу вас - достатъчно съобразителните започват да се възползват от тях .

image

При търсенето на отговори мнозина издигат цялостна постройка от предположения, след което търпеливо се ровят, докато попаднат на решаващия елемент , който да потвърди търсения отговор . Но има и друг подход - с логична мисъл, добра интуиция и непринудено умение да се съчетават наглед несъвместими обстоятелства. Насоката на търсенията при тези дадености се основава на дълбокото вникване в човешката природа и в много голяма степен на личния усет.

image

Eдна характерна черта за пропагандата на зомба в унисон със Системата : дава определение на несъгласните с нея , преди самите несъгласни да са дали определение за нея . Взимат се всички превантивни мерки и се прилага правилото, че най-добрата защита е нападението. Едновременно с това се пускат в ход заблуждаването, подвеждането, демагогията и накрая - абсолютните лъжи .

image

Ако сте чувствали необходимост предадете разума си във властта на някой "изъм" или "ство", вие сте търсели повод за избор, макар че в повечето случаи избор едва ли е точната дума. През повечето време вие сте били онова, което ви е било казано че сте.

image

От кухнята на "малките юзърчета" : върховната власт, която би могло да имаш над когото и да било е в това , което те не знаят , че можеш и знаеш, докато не му дойде времето да го покажеш !

image

Koлкото и разумен на пръв поглед да изглежда земния триизмерен живот, той ни се "изплъзва", понеже е моделиран от общото манипулирано съзнание и така се явява форма на сънуване. Оттук идва и потапянето в Самсара , неспособността да се задържим за нещо конкретно, защото сме затънали в постоянна промяна . Затвореният кръговрат на причина и следствие : всяка причина поражда следствие, което от своя страна се явява нова причина за последващо следствие.


image 



Гласувай:
52



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1922245
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031