Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2016 19:15 - Истини и заблуди за прераждането. Част1
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 2297 Коментари: 1 Гласове:
33


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Настоящата статия разглежда заблудите, които дебнат душите между преражданията и начините за тяхното надмогване.Статията е събирателна – включва размисли на Влъхвите по материали на Г. Прескът и други Интернет-източници, но не претендира да представя всички страни на пътя на душата след напускането на тялото. Въпреки, че не задължаваме никой да се съгласи с изложените по-долу мнения, вярваме, че статията представлява интересен материал за размисъл за всеки човек, тъй като рано или късно на всеки се налага „да търси светлината в тунела“. Вярваме, че ни приближава малко по-близо до Истината.

Всички знаем за светлинния тунел, през който преминават душите малко след физическата смърт на тялото. Чували сме какво следва след това и имаме някаква представа за пътя на душата оттам насетне.

Какви обаче са циклите на прераждането на душата и какво е значението им?

Почти винаги хората, събудили се от кома, казват, че не са искали да се завърнат и, че от “другата страна” са се чувствали “у дома”. Както се вижда от хиляди близки до смъртта преживявания, има едни общи теми, които възникват винаги при напускане на физическото тяло:

– Първоначалната „смърт“;
– Тунелът и бялата светлина;
– Другата страна на тунела;
– Среща със „същества“: ангели, ръководства, духовни водачи, заминали си роднини и близки;
– Животът, който ви се прожектира като на филм;
– Среща с добронамерено същество, представящо се за Бог, което се смее заедно с вас над перипетиите ви от миналото прераждане, беседва с вас, дава ви безусловната си любов и накрая ви праща обратно на Земята;
– Послания от другата страна.

Първоначалната „смърт“

Тунелът на светлината се възприема като привлекателен, защото ни дава възможност да се срещнeм с любимите хора, които вече са си отишли. Усещането за любов, което ни обхваща в светлината, е описано като по-силно от всичко, което можем да преживеем в нашата триизмерна реалност.

В действителност, възможно е тунелът на светлината, в който попадат множество хора след физическата си смърт, да е събирач на души, изкуствено създаден от извънземните.

Забележка на Живорад Родовлад: Tова „творение” не би представлявало клопка, ако съответният човек, който е в състоянието на „клинична смърт” или на окончателно напускане на това плътно тяло, не е бил „зарибен” от холивудските филми, които представят разни „извънземни цивилизации” като уж „по-висши” от човечеството. Чувството за собствено човешко достойнство предпазва от подобни капани по-силно от всякакви логически теории.

Също така, усещането за любов, което изпитваме, може да е непълно или до голяма степен лъжливо, защото е породено у нас с помощта на имитационна извънземна технология, която ни въздейства в този, понякога така объркващ за душата момент, непосредствено след напускането на физическото тяло.

Забележка на Живорад Родовлад: Когато човек, израсъл в среда на пълноценна бащина и пълноценна майчина любов, плюс пълноценна родова любов (любов към Родината), попадне в тунела на Прехода от Плътното към Безплътното (мисля, че така е по-правилно да го наричаме), той  няма как да бъде подлъган от каквито и да е извънземни „имитационни” програми, които се опитват да му представят някаква лъже-любов. Чувството му за любов се опира на трите основни опорни точки, които са нужни зз съвършената любов, и няма как да бъде подведен.

Извънземните „цивилизации” нямат „Родина”, защото по своята настройка са „завоевателно” настроени или „загрижено” настроени все към Земята: погледът им все е насочен към Земята, ето защо по своя произход тяхната „програма за подражаване, за докарване на любов” е пълна с недостиг – духовен, душевен, енергиен, материален. Сиреч – „дефектна”!!! Няма как да излъжат душевно и духовно здравия човек, който има семейство на татко и мама, и Родина, Татковина, Майчовина, Отечество, свой любим народ!

Възможно е с помощта на технология, имитираща любовта на определено същество, представящо се за Бог, към нас, извънземните да предизвикват нашето пълно доверие и взаимност. Отговаряйки на тази любов, ние им даряваме енергията на любовта си, която те крадат от Твореца.

Забележка на Живорад Родовлад: Такава измама е възможна само за онези, които са забравили Природата и са се потопили в Технократичния свят, както и за онези, които не могат да различат любовта от секса и евтината страст. Езикът на Бог е даден в Природата чрез звуци, цветове, багри, аромати, форми, тънки блажени чувства. Поради  тази причина всякакви логически „постройки” от типа „ала Бог”, „аз съм Творецът” се усещат веднага от онзи, който помни добре Природата! Онзи, който предпочита един клетъчен телефон пред това да се изкачи на Мусала или Вихрен, разбира се, може да бъде подлъган, но не и овчарят, за който е по-важно да спаси едно трудно раждащо се агънце, отколкото да си „свали последната програма на Джи-Ти-Ей”.

Причината за изкуствено-създадената имитация е планът на извънземните, които желаят да откраднат тайната на Сътворението от Твореца. С помощта на своите измами, те поддържат „рециклирането на душите“, които биват улавяни в лъжливия тунел и подлагани на изтриване на паметта, след което биват връщани отново и отново на Земята без спомен от предишни опитности (прераждания). Целта е тези души, с изкуствено наложеното им невежество, да обслужват интересите на управляващия икономически елит в качеството си на енергийна храна и неосъзнати роби.

Имайки възможността да се учим от миналите си прераждания и опит, хората непрекъснато биха подобрявали живота си и този на другите около тях – осъзнавайки, че всичко е едно взаимосвързано цяло, те биха превърнали Земята в Рай, в съгласие със замисъла на Твореца. Това, разбира се, не се нрави на някои от извънземните, а именно на онези, които са подвластни на тъмни Вселенски същности като „контрол”, „завист”, „злоба” и пр.), защото се опитват да вземат надмощие над Създателя и се хранят с енергиите на страданието, агресията, агонията и сляпата омраза.

Това не непременно означава, че не съществува и истински Тунел на Светлината. Виждате ли, тъй като извънземните се опитват да ни объркат по всякакви начини, както по време на пребиваването ни в тяло, така и след това, е възможно да има безброй лъжливи тунели на светлината и само един истински Тунел на Светлината!

Забележка на Живорад Родовлад: За да разпознае непременно истинския Тунел на Светлината, човек не бива да е допуснал да бъдат приспани и унищожени неговите вродени Чувства. В такъв случай той би усетил много добре измамите, независимо от техния брой! Човекът, по време на пребиваването си в тяло на Земята, трябва да е отстоявал своето вродено човешко достойнство и да е бил правдив: тоест, да е различавал на дело истинското от лъжливото, правдата от кривдата, доброто от злото.

http://vluhvite.com/bg/2016/09/28/%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B8/




Гласувай:
33



1. harisons - Поздравления за тази статия, която ...
04.10.2016 22:06
Поздравления за тази статия, която публикувате!
В сайта на "Паралелна реалност" срещнах преди известно време статия, която подробно описва рециклирането на душите. Защо да не ви допълня с един цитат от въпросния материал:
"Има някакъв вид технология (или кула) на Луната, която очевидно задейства този процес. Душите биват задържани на Луната преди да бъдат трансферирани. Техните спомени биват напълно заличени от светлината и биват рециклирани, реинкарнирани или заточени отново на Земята като хранителен източник „грижливо отглеждан“ от различни същества които се хранят от тази енергия."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 840637
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930