Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2011 11:34 - Илюзиите на политическата система
Автор: universalnite1neo Категория: Други   
Прочетен: 10056 Коментари: 26 Гласове:
51


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Един от най-големите митове, познат на човечеството е, че политиците имат власт. Това просто не е истина.
   Как могат у нас 240 депутати да имат власт над население от около 7 милиона ? Или американският президент да има власт над 300 милиона американци ? Не може. Тяхната единствена власт е в убеждаването ни, че имат власт. Подобно на всичко на това физическо ниво, това е една умело съчинена илюзия.
   Политиците са пешки, местени по дъската от Илюминати. Те не могат да действат самостоятелно в една страна, понеже са свързани със система, която изисква да играят по нейните правила.
   От решаващо значение за това е да се сложи край на политиката такава, каквато я знаем. Представителите на хората са избрани да служат на тези хора, не на своята партия или на егото си. Колко е неприятно да гледаш как политиците по цял свят позволяват да бъдат използвани като говеда, като гласуват по начин, постановен им от техните партийни лидери. Те са затворници на линията на партийния организатор. Партийните оргнизатори на парламентарните групи са функционери, които се грижат членовете на парламента да следват желанията на своята партия и никога подтиците на собствената съвест или онова, което смятат за потребности на хората. Съответно парламентите са микрокосмос на цялата система. На върха са шепа хора като премиера и правителството или президента и неговите съветници, които се опитват да принудят своя парламент или Конгрес да се приддържат към тяхната линия. На свой ред те служат на неизборните Илюминати над тях, като мнозина от тях не го осъзнават. Политическите лидери често говорят за необходимостта хората да демонстрират чувство за собствена отговорност, но те са последните, които искат да видят нещо подобно - особено в собствената им партия. Когато членовете на парламента поемат отговорност за собствените си мисли и гласуват съобразно убежденията си, те са "наказвани" от своята партия и им се казва, че никога няма да получат повишение. И това ако е справедливост ?!
   Политическата и икономическата системи са едно и също. Те са неделими. И двете са болни, корумпирани, глупави, самоунищожаващи се и под контрола на Илюминати. Подобно на икономическия ред, политическия цирк е създал механизми и структури за производство на роботи и клоуни, от които се нуждае, за да оцелее. Ако не служите на системата, ако не спазвате стриктно изискванията й, вие ще се борите, за да бъдете избрани да представлявате някоя партия по време на избори. Има хора със самостоятелно мислене, които се изплъзват от тази мрежа, но те са толкова малко, че могат да бъдат заставени да мълчат или да ги направят импотентни, дори и да бъдат избрани. Отношението към живота, което трябва да имате, за да станете член на парламента е точно обратното на онова, което е нужно за едно честно, справедливо и вдъхновено правителство :

В ПОЛИТИКАТА НЯМА МОРАЛ. УПРАВНИКЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ХИТЪР И ЛИЦЕМЕРЕН.

Политиката няма нищо общо с морала. Владетел, който се ръководи от морала, не е политик и затова не може да удържи своя престол. Който иска да управлява, трябва да прибягва до хитрости и до лицемерие. Най-големите човешки добродетели – откровеността и честността – в политиката са пороци, защото смъкват от престолите държавници, по-сигурно и по-бързо, отколкото може да стори най-силният им враг. (Протокол 1 на Ционските мъдреци) .............. 



Гласувай:
51



1. raders - Общо взето е така, с изключение д...
25.10.2011 19:56
Общо взето е така, с изключение допускането намесата на някакви си илюминати. Ако се има предвид свръхбогаташи, разни тайни общества, масонски ложи - да, има ги и влиянието им не е малко, но общо взето главна роля играят хората с много пари. Дори и без да са илюминати, а обикновени мафиоти.
цитирай
2. virtu - Привет ,
25.10.2011 20:05
Нео !
цитирай
3. misbis - сега пък думата илюминати ни пречи да схванем играта с хората
25.10.2011 20:27
НЕ СА обикновенни мафиоти.Стига умаловажава сериозността на положението. Илюминатската пирамида е комплексна и свръхбогатите са точно така наречените илюминати-сектански,луциферски,нечовешки същности, следвани отдолу от плужеци-мутанти, разиграващи финансовата пирамида. Каква точно е схемата няма значение. Има значение,че те гледат на всички нас,като на своя собственост. Ние сме НУЛА,ЗИРО в техните очи, и да ни изпотрепят в името на вечно зейналото си его е в реда на нещата

raders написа:
Общо взето е така, с изключение допускането намесата на някакви си илюминати. Ако се има предвид свръхбогаташи, разни тайни общества, масонски ложи - да, има ги и влиянието им не е малко, но общо взето главна роля играят хората с много пари. Дори и без да са илюминати, а обикновени мафиоти.

цитирай
4. universalnite1neo - Ре 1. raders
25.10.2011 20:38
:) Не мога да разбера след толкова време на задочно общуване с теб - защо винаги като чуеш думата "илюминати" не приемаш за достоверно ? Виждам , че misbis добре ти е отговорила , мога да добавя само , че са успели достатъчно добре да обработят съзнанията на повечето хора, за да са в неведение .
цитирай
5. universalnite1neo - Ре 2. virtu
25.10.2011 20:40
:) Привет , приятелко !
Тези неща от постинга не са нови за теб , дано има смисъл да ги припомням , времето ще покаже . Поздрави ! :)
цитирай
6. universalnite1neo - Ре 3. misbis
25.10.2011 20:42
Напълно съгласен . Благодаря ти за включването и поздрави ! :)
цитирай
7. penchoan - Вярно е, политиците са пешки. Над ...
25.10.2011 20:57
Вярно е, политиците са пешки. Над тях стоят илюминатите и световното правителство. Обаче над световното правителство стои Великото Всемирно Братство, което управлява Бялото Братство и Черното Братство. Силата на Черното Братство, което управлява Земята, идва от кармата на човечеството.
Така за всяко нещо си има причина.
Поздрави!
цитирай
8. ezitura - Хитростта и лицемерието са качества на двуличника и конспиратора.
25.10.2011 21:00
Политикът преди всичко трябва да е ДИПЛОМАТ.
Ако иска нещата да станат така както са "закодирани" дипламяцията е най-подходящата в случая.

Колкото до митът - властта на политикът, се получава това,което се е получило при "фараоните" - въобразили си че са "фараони" и се възгордяли...
името фараон било дадено за територията на дадена област от Египет през Х век...и това им е недостатъкът на фараоните,някои от тях загубили уважението на поданниците си завинаги.
цитирай
9. wilim - БРАВО!!!
25.10.2011 21:04
..... почти бях си завършил подобния пост :(((( Обаче истината е, че "СВОБОДА, БРАТСТВО И РАВЕНСТВО" вече са сатирично понятия! Няма да се оливам сега, а само ще вметна, че най-голямата далавера от т.нар. демокрация е липсата на отговорност. Чел съм Сионските мъдреци! Не е там главното! ПШроблемът е в НАС!
Или- както казва онзи ВЕЛИК канцлер - "Германия е моята жена, а всички германци са моите деца"!!!! Това е поемане на отговорност! ЛИЧНА!!!!
цитирай
10. virgo - Привет Нео,
25.10.2011 21:17
"Когато членовете на парламента поемат отговорност за собствените си мисли и гласуват съобразно убежденията си, те са "наказвани" от своята партия..."...да си припомним потуления случай с Жан Виденов...Оплют и охулен той си отиде, защото беше против това да бъде продадена държавата ни....между другото се сетих за него един ден, в който той мина пред колата ми...Погледнах го в очите и знаеш ли какво видях - огромна празнота.....Не знам след всичкото зомбиране, след пускането на пси генераторите дали тази статия ще стигне до нечий не омекнал мозък....то другите си го знаем. Иначе искрени поздрави за постта, братче <3<3<3
цитирай
11. malchaniaotnadejda7 - :) Здравей, Нео!
25.10.2011 22:45
Там, където има хора, има добро и има зло. Те са във вечна борба. Но и в ЕДИНОБОРСТВО. Това е единствената причина, поради която не членувам и няма да членувам в партии, не принадлежа към тайни общества, но и не смятам да деля себе си на НЕилюминат. Т.е. да деля човечеството, част, от което съм на свободни и роби, на касти и расови признаци, на господари и подчинени... Защо? Защото допускането, че някой някога може да ме манипулира е мой свободен избор в резултат на единоборство. Ти ще ме рзабереш. Допускането, че някой е над мен и над останалите хора - това - не! Никога няма да го приема, и призовавам всеки мислещ човек, който чете твоите редове, в които има много истина, също да не го приема. На някому може да звуча налудно.:) Но, защо "има илюминати"? По същата причина, по която "има време", така, както ние го "разбираме" и "приемаме". НО... време няма!.:) Айнщайн го е доказал. Няма време. Съществувал ли е Наполеон Бонапарт? А Нютон? Да, безспорно. Защото има една човешка общност, която потвърждава и приема за легитимно тяхното съществуване. Единоборство. С нас самите. Първопричината и следствието за цялата истина. Тя е във всеки от нас. Поздрави за постинга!:)
цитирай
12. elinor6667 - Колкото и да ритаме
25.10.2011 23:48
Срещу тоя модел истината е, че сме социални същества, групи, стада ако щете и именно за това старите са измислили поговорки от рода на: "Сама лястовичка пролет не прави" и "Малкото камъче преобръща колата"...Те са били на ясно, че индивидът , сам по себе си може да предизвика лавината, но не може да бъде катализатор за управлението и. Без организация гласът остава "в пустиня", именно за това хората се свързват в групи и общества, за да бъдат чути. Лошото е, че българите сме най-вече на принципа " всяка коза за собствен крак". Трудно влизаме в контакт и взаимно споразумение с други същества от собствения си род...по простата причина , че смер индивидуалисти и не сме по системата на "мравките" примерно, които правят всичко за "царицата майка"-като пример за такова общество ще посоча Китай и Япония...Ние сме си Кози Рогове и такива ще си останем. Истината е някъде там...
цитирай
13. osi4kata - здравей, Нео.
25.10.2011 23:48
Винаги те чета с интерес, защото и ти знаеш Истината. :)
цитирай
14. universalnite1neo - :) Благодаря на всички за комент...
25.10.2011 23:57
:) Благодаря на всички за коментарите , ще отговоря на всеки , обещавам да е утре ! Лека и хармонична да е вечерта ви ! :)
цитирай
15. balkanpolitics - Има власт, но са далеч от Бог.
26.10.2011 00:15
Така е голяма част от властта се крие в хипнотизирането на масата от хора, че управляващите са богове и едва ли не знаят всичко. Това естествено не е истина. Истината е, че управляващите много ги е страх от хората и понякога стават жалки с опитите си да покажат мускули и сила.

Но има и една част реална власт. Те имат своите лостове за управление. Това най-добре можеш да го разбереш, когато жандармерията ти мине с палките през главата на някой протест.

Но далеч не са толкова силни, колкото изглеждат. Трима луди с автомат и брониран костюм и цялата им власт ще изтече през дупките, които ще направят по тях. Това всичко ще стане под жалките и безпомощни погледи на нсо и полицията, които се опитват да спрат бронирана тройка и се чудят защо куршумите не ги дупчат.
цитирай
16. liliyanaandreeva - НЕВЕРОЯТНО!
26.10.2011 11:11
И аз така мисля, но напоследък Илюминати се превръщат в Исляминати и строят ислямски минарета - В Ню Йорк, Швейцария, а в Англия били построили вече 1 100 джамии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................
цитирай
17. universalnite1neo - Ре 7. penchoan
26.10.2011 17:24
:) Благодаря !
Така очертаната схема е вярна , от мен добавям ( в малко нестандартен стил ) , че всичко това се ползва от Главния Юзър . Поздрави !
цитирай
18. universalnite1neo - Ре 8. ezitura
26.10.2011 17:26
:) Да, дипломацията и хитростта вършат работа , но винаги до време . Реалният живот наитина е по-пъстър и от най-добре обмисленото начинание. "Неочаквано" се появяват съвпадения на различни обстоятелства, недвусмислени до един момент мотиви увисват поради "ненадеен" развой на събитията, грижливо обмислени планове рухват по някаква "приумица на съдбата", хитроумни идеи пропадат в лабиринта от аболютно "непредвидими" човешки постъпки. Заради всичко това няма смисъл да се тълкуват каквито и да било факти въз основа на предварително създадени мисловни конструкции ...
цитирай
19. universalnite1neo - Ре 9. wilim
26.10.2011 17:27
:) Съгласен съм ! Както твърди една есенция " За случилата се беда са отговорни не само извършителите , а и тези , които не са попречили за извършването й"
цитирай
20. universalnite1neo - Ре 10. virgo
26.10.2011 17:30
:) Привет !
Примерът ти е показателен как вкарването в затворени и криминализирани от кармична гледна точка структури могат да повлияят на личността. Поздрави <3 <3 <3
цитирай
21. universalnite1neo - Ре 11. malchaniaotnadejda7
26.10.2011 17:34
:) Привет , Надя !
Разбирам те много добре . И като по поръчка за момента се сетих за следното : Нямайте стереотипи . Зомби-интелектът е постигнал толкова голям успех именно поради емитираните стереотипи . Кoгато си в състояние да уловиш есенцията както от практичното, така и от алегоричното инфо - тогава не си подвластен на наложеното от зомба !
Поздрави ! :)
цитирай
22. universalnite1neo - Ре 12. elinor6667
26.10.2011 17:36
Затова е време да се порастне в духовно отношение , иначе не би била възможна промяна . Всяка епоха слага печата на своята ограниченост и ( защо не ? ) на присъщите си заблуждения върху духовете и каузите .... Но това не ни пречи да избираме най-хармонизиращото измежду съществуващото , следвайки интуицията си .
цитирай
23. universalnite1neo - Ре 13. osi4kata
26.10.2011 17:38
:) Привет !
Най-интересното е, че споделянето на тази и други истини вече ми докара и ... бели коси :) Все пак продължавам :) Поздрави !
цитирай
24. universalnite1neo - Ре 15. balkanpolitics
26.10.2011 17:41
:) Принципно не обичам насилието , защото то доказано ражда само насилие . Не би ли било по-ефективно друго - масово напускане на работа и изтегляне на спестявания от банките например ? Сигурно има и други добри идеи в подобна насока ....

цитирай
25. universalnite1neo - Ре 16. liliyanaandreeva
26.10.2011 17:42
:) Благодаря , макар че това с религиите и минаретата е само параван
цитирай
26. malchaniaotnadejda7 - 21. universalnite1neo
26.10.2011 18:10
universalnite1neo написа:
:) Привет , Надя !
Разбирам те много добре . И като по поръчка за момента се сетих за следното : Нямайте стереотипи . Зомби-интелектът е постигнал толкова голям успех именно поради емитираните стереотипи . Кoгато си в състояние да уловиш есенцията както от практичното, така и от алегоричното инфо - тогава не си подвластен на наложеното от зомба !
Поздрави ! :)

:) Благодаря за разбирането! Нео, ти винаги ме разбираш, което е чудесно.:) Да, така е. Споделям казаното.:) Поздрави и хубава вечер!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1931838
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930