Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2011 13:30 - Хармонични възли
Автор: universalnite1neo Категория: Други   
Прочетен: 7486 Коментари: 12 Гласове:
40


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Съжителството и проявлението на множество многопосочни и разнокачествени енергийни решетки в пространствата на Земята в сегашно време създава доста сложна структура на енергийните взаимодействия. Решетките на съзнание от различните нива, които продължават да съществуват и функционират като ретранслатори ( предаватели и приематели на идеи и мисли ) , създават  интерференция на звуковите и светлинни модели, които изкривяват и така неустойчивия пространствено-времеви континуум на планетата. Идеите и понятията във вид на вибрационни матрици понякога проникват през тези хаотични наслоявания, но попадат в “капана” на обичайните мисъл-форми и в резултат се занижават/изкривяват . По този начин, приемайки информация от по-високи сфери, която протича през много остаряли и еволюционно спиращи филтри, ние понякога не сме способни да разпознаем нейната достоверност и актуалност. И  само пречупвайки съзнанието си през тези препятствия, ние можем да се доберем до смисъла на изпратената информация.
 
Едновременно става промяна на времевите потоци, в които съществува човечеството. Цикличното (сферично) време внася в тези потоци сериозни изменения. Понякога събития от бъдещето (по нашето разбиране) се оказват в миналото ни и обратно. Възникват “капани на времето”, свързани с проявлението на сферичното (циклично) време вътре в изкуствено създаденото линейно време, фиксиращо събитията на основата на праволинейни причинно-следствени връзки от хоризонтален ред. Този нов процес разрушава изкуствено създаденото платно пространство-време, характерно за триизмерната реалност и през възникващите “процепи” започва да надниква реалността от другите измерения. В тези капани на времето става колапс на различните пространствено-времеви континууми и възникват проходи към паралелни реалности. Времевите изкривявания могат да приемат форми на “дежа вю”, при което много събития, станали в триизмерния свят вече са били в сънищата, но в малко по-различни вариации. Така става възстановяване на истинските връзки между наблюдаваните и ненаблюдаваните ( т.е. неосъзнаваните ) събития . Понякога времето “сега” от паралелната реалност се възприема от вас като бъдеще, макар и да не е така. За паралелното пространство времето “сега” може да породи други варианти, докато във вашата реалност следствията ще бъдат други. Хаос във възприятието на време и пространство – така може да се опише текущото състояние на земните континууми.


Много важно е да се настройваме на основната честота от съзнанието на Земята, която избира свой вариант на развитие в хармония с варианта на Галактическия център. Останалите варианти също са проявени на ефирен план и генерират определени импулси, които понякога пречат да се разпознае накъде отива основния поток на еволюцията.


Малцина от вас имат способност да чуват и възприемат импулсите на Галактическия център. Около Земята се активира решетката на Единното Съзнание, транслирана през портала на Великото Централно Слънце. И тези , които са способни да се настроят енергийно на тези вибрации, започват да транслират тези енергии на всички нива на Земята, поддържайки еволюцията. Така се създават “хармонични възли”. Те са проявления на висшата целесъобразност на еволюцията на слънчевата система и нашата галактика, която за сега е проникната и регулирана от очевиден хаос. Може да се каже, че висшата хармония си пробива път през хаоса, създавайки “хармонични възли”, балансиращи “хаотичните възли”. Ако по вибрациите долавяте хармоничния резонанс от висш порядък, то закотвяте хармоничните вибрации във всички полета на своето проявление. Укрепването в такъв “възел” дава възможност за еволюционно развитие без явни рецесии за сметка на постоянния приток от звездните и галактически честоти , носещи неизкривения образ на Светлината.


Решетката на Единното Съзнание се състои от висшите тонове на Божествения Източник и почти не се долавя от менатлното поле на човечеството. Един от пътищата за съединение с тази решетка е пълната вътрешна хармония на проявения Дух отвътре и отвън). Това състояние позволява да се премине през слоевете на създадените мислеформи и емоциоформи и да има резонанс с честотите на Източника. Това е много близко до състоянието, наречено Божествен екстаз. Но същността му не е в емоционалната топлина, а в концентрираната хармония, която се разпростира като лъч кохерентна светлина и преобразува пространството около вас.

Осъзнатото съединение с тази решетка дава достъп до Висшето Знание и активира Висшето Знание , което се намира у вас. Намирайки се в това състояние, вие можете да изберете всеки Път, и това решение е невъзможно да го оцените със земните понятия за целесъобразност, обичайно местопребиваване, удобство и т.н. Помнете , че върху избора на Път влияе избора на вашият по-високочестотен аспект от същността ви, която резонира по-устойчиво с тоновете на Първоизточника . Този по-хармоничен избор отчита вашето висше благо, макар и да е възможно да не го разбирате. Засега. Но ще дойде време, когато ще разберете цялата квантова целесъобразност на разгръщащия се Божествен порядък, която се проявява във вид на хаос, причинени от енерг. натиск върху всички енергийни структури, в това число и енергийните полета на човека.





Гласувай:
41



1. miaa - Поздравления за интересната ст...
01.08.2011 14:06
Поздравления за интересната статия, Нео Нула!
Няма случайни неща. Вселената е жива ! Тя ни подкрепя.Всеки атом, всяка молекула следват своя закономерен ход и хармонично взаимодействие сЪС себеподобни.
А Божествената проява във всеки един от нас, е носител на Знание и непоклебим Дух!
Отворени сме към света, с чисто съзнание и мъдрост:)
цитирай
2. universalnite1neo - Ре 1. miaa
01.08.2011 14:17
:) Привет, Миа !
Всичко , което съществува чрез Сътворението, е една и съща енергия - съзнание в различни състояния на съществуване. Разликата между нещата е в тяхното ниво на съзнание ( Еволюция, разбиране , осъзнаване ) и скоростта, с която вибрира енергията - честотата й. Колкото по-висока е честотата, толкова по-напреднала е еволюцията.
Благодаря ти за отзива , хубави летни дни от мен ! :)
цитирай
3. raders - съмнявам се
01.08.2011 18:16
Още никой не е обяснил правилно тези феномени. Че съществуват деформации в пространството и времето, никой не отрича; в противен случай не би имало предсказания и всички пророчества биха били просто залъгалки за простолюдието. Не биха съществували нито Настрадамус, нито Блаватска, нито Ванга, както и безбройната армия гадатели, пророци и вагабонти. Фактът, че доста хора успяват да надникнат в бъдещето и да видят много тайни, означава това не е просто художествена измислица. Но начинът, по който са обяснени тези неща е, меко казано, дилетантски. Боравенето с непонятна терминология не ги прави по-достоверни. Фактът, че се споменава тук галактическия център, който е реален астрономически обект с конкретни физически параметри и се свързва с имагинерни фактори /вероятно нематериални/, прави тази теория /ако изобщо може да се нарече теория/, крайно съмнителна и смехотворна. Обяснението във всички случаи е друго, но още никой не го знае. Ти - също...
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 3. raders
01.08.2011 18:31
Знанието - за тези , които са "намерили" всички отговори на всички въпроси то е едно бронзово огледало, в което най-много могат да разбият главите си , докато за истински търсещите то е врата , през която винаги биха могли да влязат или излязат ...
цитирай
5. balgarski7vinarki - vseki iska da znae poveche, no se dava ne na vsichki
01.08.2011 19:49
I trjabva da priemem tova- daje i s humor, eventualno.
Osnovnoton spored men e da ne zagubim posokata vav vremeto/vektora/, t.e. da pravim pravilnoto v jivota- mnogo trudno , razbira se, no e hubava zel.
цитирай
6. ramus - че кой ли го интересува...
01.08.2011 22:48
човечеството открай време има една голяма дупка. И това са т.н. пророци.
А в този случай е поредния посланик, дето предава поредното послание. Отново е същия филм, същите сцени, само декорите са сменени. Пак много скупчени думички, които нито може посланика да обясни, нито пък и го интересува. Важното е да звучи "важно" и особено да звучи правдоподобно. Всъщност тия, дето се интересуват от послания така или иначе няма нито да мислят критично, нито пък ще разглеждат "под лупа" безкрайните "твърдения" на посланика. Пък и той човека ( хората ) кво да са виновни - нали така им "свежда" някое от безбройните образи на... постановката. Схемата е безкайно банална - до втръсване. Толкова хилядолетия вече нищо оригинално не се измисли. Но пък и защо - след като утвърдената вече схема си работи от толкова хиляди години - като се почне от Мойсей и хилядите след него, та до днешните версии - блаватска, бейли, уолш или пък безбройните руски диктовчици.
Та... що се отнася до "ПОСЛАНИКА" (проводника) там работата е ясна. Ако го срещнете на улицата или пък проведете реален разговор с него - ще ви стане ясно че задължително това са най-обикновени матрични хора, които нищо тяхно самостоятелно не могат да кажат или направят. КОито обаче щом станат посланици и вече стават ... важни. Ама как - те са ПОСЛАНИЦИТЕ. Да не говорим че е ужасно безопасно да си посланик - освен че ставаш важен в собствените си очи, то и няма как да носиш отговорност за смисъла, значението и дълбочината на посланието - та нали той е само преносител, що да се интересува за тия неща... Ръсиш си едно след друго посланията, и на разни въпроси си ръсиш и разни претенциозни и напълно безсмислени фрази, дето да звучат правдоподобно и задължилно многозначително. Това е чудесен параван, с който се маскира една типична и елементарна посредственост. И е много просто - посланик ако го хванеш на "къс пас" с внимателен анализ... и увисва някъде в безвъздушното пространство на посланията си... Просто само си дава вид че ги разбира, иначе дори няма идея какво точно "предава" и от кой точно идва "инфото"...
Точно по същия начин посредствени хора като цитираната г-жа Блаватска, нямаше никой да я знае, ако не беше нейния чудесен нюх към социалните потребности на мнозина. И така театъра си върви и пиесите си следват - като сапунките идват и си отиват хиляди вече "посланици" - от америка, европа или русия - нямат край. В бг и ние си имаме множество посланици - къде с оригиналничене, други са просто цитиращи ги или пък фенове на избрани сериали от послания.

Иначе - нищо... едно голо нищо. Както си е било, така и ще си бъде. Театъра на религиите, на на фолк-певици или на футболни отбори, на вярващи в свещености, любови, вселенски закони или карми, цвят на кожата или национално-културна принадлежност - всеки всъщност се присламчва към определена матрично създадена структура и там се идентифицира по интереси. И се дракат взаимно и кръстосано си воюват - всеки с идеята че правдата е именно на неговия "отбор" само защото ТОЙ ВЯРВА ИМЕННО В ТОВА. Да... ама в тоя общ театър и игри, посланичеството е много специално за посланика... Няма нищо че си гледат едни от други, че си миксират или заимстват... Само и само някой да се изживее на важен и стойностен... докато вътре в него именно това не му достига.

Някой да не помисли че се заяждам - глупости. Просто намерих начин от години да се срещам с представители на въпросните "посланици" - някои претендират дори че са оригинални... И именно те са мъдреците, дето пишат толкова възвишено и толкова привидно задълбочено. За пред овце всъщност всичко минава - така или иначе дечицата са готови да глътнат квото им подадеш, само и само да им го оцветиш шаренко и те да се вперят в него. И готово... А като ги срещнеш насаме или като ги задълбочиш в техните собствени "послания" и се почват едни... бягства, едни обяснения... Ама не вървят - при задълбочен комплексен анализ просто не върви. Но пък безхаберието прави така, че това така или иначе никой не го интересува. Всичко е до интереси, дори и с маските на мъдрост, духовност, извисеност, любов.... само докато не го видите че ги няма никакви тия в практическия им живот... Иначе - на думи - супер... !!!
Прости рецепти... за посредствени неща

Посредствено, но пък това е мат'ряла. Пък и с какво да го сравнявам, след като това е масовката... Важното е матрицата да си живее... - заради сънуващите се чрез нея. И част от тия сънища е играта на важност, наречена ЧЕНЪЛИНГ
цитирай
7. universalnite1neo - Ре 6. ramus
01.08.2011 22:58
:) Май съм срещал твоето име и преди . Много облак - малко дъжд .
цитирай
8. malchaniaotnadejda7 - "Цикличното (сферично) в...
02.08.2011 10:44
"Цикличното (сферично) време внася в тези потоци сериозни изменения."...
Скъпи Нео, чудесно си го казал. В контекста на времето, никога няма да спра да те възприемам единствено като посланик на самия тебе си. Колко семпло и рисковано е това "единствено".:) Нека бъде - преди всичко друго... Защото, преди да бъдем посланици на останалото, ако си спомним себе си, ще може да направим избора да бъдем. Ти го можеш и вече си го направил.
Прекрасно е това, което споделяш. Не случайно събуди две любими лично за мен "послания" на Алберт Айнщайн. Все за времето...

1. "Различията между минало, настояще и бъдеще, са само една ужасно настойчива илюзия."

2. "Отвъд мрежата на пространстото и времето, започва действителността".

Поздрави за написаното!
цитирай
9. universalnite1neo - Ре 8. malchaniaotnadejda7
02.08.2011 18:51
:) Привет , Надежда !
Благодаря ти , аз смятам, че заслугите ми са минимални , защото всеки може да бъде себе си - стига това да стане първостепенно . и да- нека бъде :)
И за относителността на времето искам да припомня друг постинг - http://universalnite000.blog.bg/drugi/2010/05/11/dokolko-realno-e-vremeto.542775

Най-сърдечни поздрави и хубаво изкарване на най-летния месец ! :)
цитирай
10. raders - Знанието - за тези, които са &quo...
02.08.2011 21:35
universalnite1neo написа:
Знанието - за тези , които са "намерили" всички отговори на всички въпроси то е едно бронзово огледало, в което най-много могат да разбият главите си , докато за истински търсещите то е врата , през която винаги биха могли да влязат или излязат ...


Това не променя нещата. Една теория се представя с факти, а тук такива липсват. Резултатът всички го знаем, но начинът, по който се постига явно не е този.
цитирай
11. amore - Здравей, приятелю!
16.08.2011 15:46
Наваксвам си непрочетеното, докато липсвах в нета :) Според мен това, че в момента решетките интерферират една с друга се дължи на все още нестабилизираното ново магнитно поле на планетата. Неговата решетка е завършена още през 2003, но ние все още се настройваме към нея, а оттам и към всички останали решетки. А объркването на информацията, която идва, може би се дължи на нестабилността във вибрациите на приемащия я. За да получим наистина чиста, ясна и точна информация, трябва нашето съзнание да е настроено на вибрацията на решетката. А за това си се иска доста постоянство и работа. Относно сферичността на времето - това според мен е най-големият дар за нас. Знам, че доста ясновиждащи изпадат в объркване пред минало и настояще, но то е защото в сферичното време всичко е едно - тук и сега. Имаме редкия шанс променяйки отношението си към минали събития и хора, свързани с тях - да променим тяхното въздействие върху настоящето ни, а отттам и върху бъдещето ни. Ще цитирам АА Михаил: "Освети миналото си, за да свети и в настоящето ти и в бъдещето ти".
А за хармоничните възли си напълно прав - видях го и го преживях. Там, където собтсвената светлинна проходимост не достига, за да се предаде нататък Светлината, винаги има същества с по-високи вибрации, наречени "възли", които изпълняват тази транслираща функция. Много, много специални поздрави за статията! :)
цитирай
12. universalnite1neo - Ре 11. amore
16.08.2011 22:01
:) Привет , добра приятелко !
Радвам се да те посрещна след малкото отсъствие :) Към информацията от този постинг може да се добави и това : Планетите изменят своите физически параметри, което е отражение на процесите, протичащи на ефирните материални нива. Повишава се активността и напрежението на техните магнитни полета, което води до негова променена структура, промяна и в направлението от потоци на магнитна енергия и става временна смяна на магнитните полюси.

Най-сърдечни поздрави ! :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1931582
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930