Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2010 11:29 - Промените и Фотонният пояс - "Правораздаването"
Автор: universalnite1neo Категория: Други   
Прочетен: 9239 Коментари: 22 Гласове:
39


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Ще има революция и в "правосъдието". Системата полиция-адвокати-съдебни заседатели-съдии обслужва и защитава статуквото и е управлявана от тайните общества на Илюминати, особено от масоните. 
    Министрите и правителствените служители, които не би трябвало да имат влияние в съдилищата или в публичното следствие се месят колкото могат, когато  определени присъди или решения могат да им послужат политически. Някои министри на вътрешните работи са оповестявали своето отношение към подобни случаи и то се е предавало неофициално надолу по редицата и чрез масонската мрежа е стигало до съдията. Не всеки съдия им обръща внимание, но мнозина го правят. Това е добре за бъдещата им кариера и помага на Илюминати. Съдиите съвсем не са в неведение за това, че присъдите или решенията им са повлияни от тайните знаци, които подсказват, че защитникът или адвокатът са братя масони. Когато се организира публично следствие, за да се изслушат възраженията във връзка с проекти за шосета, които опустошават общности и околната среда, правителствата се подсигуряват, че за тази цел ще бъде назначен инспектор, който симпатизира на техния възглед и ще отхвърли тези възражения. Ако хората само знаеха какво се върши зад кулисите, щяха да са въстанали много отдавна.
    Победителите в тази шарада на демокрация и справедливост са Системата и юристите, сред които гъмжи от масони, както е и в полицейските сили. Разноските за завеждане на дело в търсене на справедливост отдавна са стигнали фантастични размери. Повечето хора трябва да се откажат от правата си, понеже не могат да си позволят защитата им. Това дава всички козове на хората с парите. Те могат да си позволят закупуване на "правосъдие". Мнозинството не може. Дори юридическата помощ, за която се предполага, че помага на бедните да платят, за да бъдат законно представени се орязва при всяка възможност. Междувременно водещи адвокати и съдии отнасят у дома си огромни хонорари от една система, която повечето хора не могат да си позволят да използват.
 Правителствата не разглеждат честно и задълбочено причините за престъпността, защото ако го направят, ще се окаже, че "ценностите", необходими за икономическия растеж са същите, които насърчават престъпността и насилието. Вместо това те осъждат нарушителите на закона, измиват си ръцете от отговорност  и апелират за по-сурови наказания. Затворите са пълни, понеже обществото наказва симптомите, без да посочва причината. А какъв е отговорът на манталитета за растежа на пълните затвори ? Досетихте се. Да се построят нови затвори. В Америка, която твърди, че е родина на свободата, справедливостта и цивилизацията, някои щати все още изпращат хора на електрическия стол или на екзекуции. Това не е правосъдие , а средновековна варварщина ! Допитванията до общественото мнение ( по-скоро до неговите манипулатори ) показват, че повечето тот хората са склонни да се върне смъртното наказание за някои престъпления. Що за безочие е да мислим, че имаме право да отнемем живота на някой друг и каква гимнастика на ума е нужна за да кажеш, че държавата трябва да убива всеки, извършил убийство ! С напредване на годините има вероятност правителствата по света да се опитат да въведат още по-авторитарни закони, които масово да подкопаят свободите. Ние трябва да се противопоставим на това с мирни средства, но с твърдост в намерението .
Променящото се съзнание ще отхвърли сегашните методи на "правосъдие". Престъпността ще спадне рязко, когато се възприемат новите ценности и измерения на човешкия успех и личните постижения престанат да се измерват с притежанията ( които така или иначе са една илюзия ). Придвижането към вземането на решения на местно ниво и ангажирането на всички хора в живота и управлението на общността още повече ще намалят негативното поведение. Повторното свързване с нашите висши нива и с цялото онова разбиране, мъдрост и любов ще окажe най-голямо въздействие върху намаляването на престъпността и отрицателното поведение. Преди да дойде това време, ние трябва да се вгледаме в причините, поради които хората действат отрицателно. Защо те са се обезчовечили толкоа, че например могат да грабят и осакатяват стари, слаби дами ? Начинът да се промени това не е използването на страха от "прераждане" в някакъв гротесков затвор, който още повече ще ги обезчовечи ; а да се отнесем към тях по начини, които ще върнат човешкото в тяхната ценностна система и дух. Ако някой нападне възрастна жена, начинът да му въздействаш да не го направи отново е да го поставиш в ситуация, при която той се среща и работи със старци, като първоначално е под наблюдение. Това ще му даде друга гледна точка, чрез която да разбере, че онези, които ограбва не са ненужни, без значение, жертви на хора с голяма физическа сила. Те са човешки същества с чувства.
    Виждам как симбиозите между общностите ще заменят съдилищата, адвокатите и абсурдните сметки за юридически услуги през идващите десетилетия. Броят на законите ще намалее, както и броят на хората, необходими за прилагането им. Когато човешкото съзнание е достигнало ниво, при което няма да помисля да наранява Земята по какъвто и да е начин, няма да има нужда от закони, които да казват, че не трябва да се замърсява и унищожава. Нито ще има нужда от закони за наказание на насилието, когато го няма, защото целият живот се разглежда като нещо свещено. Вярвам, че през годините преди да стане това все повече и повече пробуждащи се хора ще откажат своето сътрудничество на икономическата, политическата и законова системи. Оцеляването на системата зависи от масовото подчинение и безпрекословното сътрудничество. Можете да арестувате дузина хора заради мирния им протест, но не можете да направите това със 100000.  Сътрудничеството е основата на новия свят, но то трябва да бъде двупосочно. Еднопосочното такова води единствено до експлоатация и невежество. Отказът да се сътрудничи на експлоатацията ще бъде още един начин за падане на Системата.
    Да се пише за неща от бъдещето не е лесно, защото ще има ясно разграничени фази на промяна. За кратко разпадът на старото ще донесе хаос, объркване и страх. Престъпността ще нарастне, докато хората грабят и крадат онова, което системата вече не може да им осигури по старите начини. Илюминати поощряват престъпността, дори я стимулират чрез своите технологии за контрол над ума, защото искат обществеността да настоява за по-авторитарни полицейски сили със съответните им закони ( както става напоследък навсякъде ). Може да станем свидетели на военновременни закони, на военни преврати и вътрешни конфликти по цял свят. Мнозина ще потърсят кого да обвинят за тези поразии и това ще донесе насърчаване на расови и етнически предразсъдъци. Умовете на повечето хора са програмирани да прехвърлят отговорността на други. Сред объркването от промяната те ще потърсят някой силен лидер, който да им диктува какво ще правят. Това е плодотворна почва за диктатори. Ще има напрежение, понякога огромно между онези, които служат на статуквото и другите, които се придвижват с повишаващите се честоти. Начинът, по който виждат живота и онова, което искат да направят, ще влязат в конфликт. Зависи от пробудените хора дали ще избягнат насилието при тези обстоятелства. Последното нещо, от което имаме нужда е още отрицателна енергия, която да се прибави към крайностите , на които вече сме свидетели. В контраст с тези негативни аспекти на прехода ще видим засилване на положителното поведение сред онези, които следват честотите. Тези хора ще бъдат лечебните отделения всеки път, когато могат. Старите бариери между хората с различен цвят, различна вяра и начин на живот няма вече да се срещат сред онези, които влизат в хармония. Това ще е новото съзнание, което ще изплува след агонията на старото.
    По средата на този период, с потъването на Системата под огромната вълна на промяната, общностите и регионалните икономики ще се стабилизират и балансът ще се върне. По това време населението на света бързо ще намалява, като много ще престанат да се прераждат на Земята. Онези, които устоят на новите честоти и затворят умовете си ще са напуснали планетата, тъй като ще са изостанали от ускоряващите се вибрации. Нивото на съзнание, което ще населява планетата ще бъде смирено, в смисъл, че няма да си служи с насилие или заблуди, но душевно и емоционално ще бъде силно и мъдро. Когато хаосът утихне и покоят се върне във времето, земната повърхност и човечеството изобщо, ще започнат да идват същества с напреднала, космическа еволюция, които ще помогнат за развитието на новите общества.
    Още по-далеч в бъдещето светът ще бъде напълно различен от този, който виждаме днес, и дори от онзи, който ви обрисувах в преходния период. Честотите ще са се повишили до нива на познание и разбиране, които ще дадат на човечеството способността да се материализира и дематериализира, да се телепортира във време и пространство, да твори със силата на мисълта и да няма зависимост от нищо. Тогава вече дори няма да се нуждаем от храната, каквато я знаем. Ние ще абсорбираме всичко, от което се нуждаем , от океана от енергия около нас. Всеки ще може съзнателно да напуска тялото си и да преживява други честоти всеки път, когато пожелае. Няма да има притежание на хора и предмети.
    Любовта и уважението към всеки и всичко ще бъдат алфата и омегата за нас . 

( За съжаление този път Подводни е възпрепятстван да вземе участие в статията. Изразеното мнение е изцяло мое )



Гласувай:
39



1. galatceq - ;) Поредицата е изключителна и в...
08.08.2010 11:33
;) Поредицата е изключителна и вярна ! Истински съжалявам , че този път твоят приятел не е взел участие - той има също оригинални мисли :)
цитирай
2. universalnite1neo - Ре 1
08.08.2010 11:38
Уви, така се случи ... По-важното е, че изразявам мнение по един важен проблем от системата на живот ;)
цитирай
3. galatceq - Много правилно отбелязваш, че не ...
08.08.2010 11:46
Много правилно отбелязваш, че не всеки може да ползва юридическата помощ, тя започва да става привилегия на малцина :( Пародия на правосъдие !
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 3
08.08.2010 11:50
Една от големите иронии е, че самите юристи, които прекарват времето си в преследване или защита на незаконни деяния, са отговорни за узаконените кражби, извършвани ден след ден. Законовата система попада в същата категория като икономиката, политиката и голямата част от медиите. Тя е болна, корумпирана, глупава, детинска, самоунищожаваща се и под контрола на Илюминати. Запитайте онези адвокати, чиито мотиви са да помагат на хората, а не да печелят колкото се може повече и те ще ви кажат същото. Знам колко разочаровани са тези адвокати, че са принудени да действат в такава корумпирана и корумпираща система. Но вие разбирате, Системата прави всичко по силите си да ни убеди, че ние наистина имаме свободи, че живеем в демокрация и имаме справедлива правосъдна система.
цитирай
5. galatceq - Една от големите иронии е, че самите ...
08.08.2010 11:58
universalnite1neo написа:
Една от големите иронии е, че самите юристи, които прекарват времето си в преследване или защита на незаконни деяния, са отговорни за узаконените кражби, извършвани ден след ден. Законовата система попада в същата категория като икономиката, политиката и голямата част от медиите. Тя е болна, корумпирана, глупава, детинска, самоунищожаваща се и под контрола на Илюминати. Запитайте онези адвокати, чиито мотиви са да помагат на хората, а не да печелят колкото се може повече и те ще ви кажат същото. Знам колко разочаровани са тези адвокати, че са принудени да действат в такава корумпирана и корумпираща система. Но вие разбирате, Системата прави всичко по силите си да ни убеди, че ние наистина имаме свободи, че живеем в демокрация и имаме справедлива правосъдна система.

Моя много добра приятелка ми се оплаква, че редовно я "оскубват" при търсене на юридическа консултация !
цитирай
6. universalnite1neo - Ре 5
08.08.2010 12:03
Това е нищо. Добре, че от следването понаучих някои още по-фрапиращи неща. Уместно е да спомена нещо и за прецедентната правна система на Великобритания ( най-вече поради битуващи илюзии, че само у нас е безпорядък ). Знаете ли, че в гражданско-правни дела там адвокатската фирма на спечелила страна има право да поиска такса от загубилата страна за това, че НЕ ИЗПОЛВА АДВОКАТ, който да пледира във висшата съдебна инстанция ?! Не сте прочели грешно. Те имат пълно законово право да начислят такса в такива случаи ! Изводите оставям за вас. Само си помислете какво се случва в съдилищата по цял свят.
цитирай
7. rebellion - Изобщо какво се чудите още ! Прог...
08.08.2010 12:10
Изобщо какво се чудите още ! Програмата за изтребване на българския народ има и такава точка I. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие:





1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки.
2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност.
3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимоспа, свободата и националните богатства.
цитирай
8. galatceq - Това е нищо. Добре, че от следването ...
08.08.2010 12:11
universalnite1neo написа:
Това е нищо. Добре, че от следването понаучих някои още по-фрапиращи неща. Уместно е да спомена нещо и за прецедентната правна система на Великобритания ( най-вече поради битуващи илюзии, че само у нас е безпорядък ). Знаете ли, че в гражданско-правни дела там адвокатската фирма на спечелила страна има право да поиска такса от загубилата страна за това, че НЕ ИЗПОЛВА АДВОКАТ, който да пледира във висшата съдебна инстанция ?! Не сте прочели грешно. Те имат пълно законово право да начислят такса в такива случаи ! Изводите оставям за вас. Само си помислете какво се случва в съдилищата по цял свят.

Никак не ми звучи оптимистично :(
цитирай
9. universalnite1neo - Ре 7
08.08.2010 12:14
Да, може да се каже, че има подобни явления .
цитирай
10. universalnite1neo - Ре 8
08.08.2010 12:16
...Знам, по-важното е , че е реално и трябва да се помисли сериозно ;)
цитирай
11. rebellion - podvodni е по-директен от теб, у...
08.08.2010 12:20
podvodni е по-директен от теб, универсални, ти май нещо меко го даваш !!! Няма закъде !
цитирай
12. universalnite1neo - Ре 11
08.08.2010 12:24
Съжалявам, но аз си имам свой стил . Не е нужно да приличаш на някого, дори и на приятел, както е в случая с Подводни :)
цитирай
13. galatceq - Какво е много характерно за пове...
08.08.2010 12:35
Какво е много характерно за поведението на хората от върховете на системата – политици и бизнесмени ? Външно те са чисти и приветливи, любезни и внимателни хора. Вътрешно – което се проявява в друга ситуация, са настъпателни, злонамерени, упорити и амбициозни. От една страна говорят за демокрация, равноправие и толерантност, а от друга – създават авторитарни, диктаторски структури, пред които сигурно и феодализмът бледнее. Пред обществото се представят в една светлина, пред последователите си в друга, пред опонентите – в трета. В поведението им има нещо сбъркано. Но явно това е едно от условията за личен просперитет според правилата на системата.
цитирай
14. universalnite1neo - Ре 13
08.08.2010 16:03
Отлично казано !
цитирай
15. ckarlet - С интерес прочетох постинга, Un...
08.08.2010 18:29
С интерес прочетох постинга, Universalnite1neo. Много ясна и точна позиция имаш. Всички знаем, че работата и дейността на правосъдната система е важен момент в целия процес на демокрацията, защото именно от това зависи доверието на гражданите в правосъдието.
За да има успех и развитие е необходимо да има промяна първо в ценностната система, което според мен е едно от най-важните неща, както и израстване на съзнанието ни. Но не може да се отрече, че за да започне да функционира на Европейско ниво е нужно също да има ясна концепция за нужните реформи в съдебната система, а такава липсва.
Поздрави за актуалната тема!
цитирай
16. universalnite1neo - Ре 15
08.08.2010 18:39
:) Привет , ckarlet !
Точно ценностната система е приоритет , за да няма положение като описаното . Много от моите разсъждения се оформиха още по време на следването ми ( което прекъснах по свое желание ) , както и в разговори с действащи адвокати - познати на моя баща ( също адвокат ).
Да се надяваме, че пробуждането е общо и бъдещето ще е както го описвам в края на статията !
цитирай
17. taidzi - Най-хубавото е финалното изреч...
08.08.2010 20:01
Най-хубавото е финалното изречение за любовта. Дано !
цитирай
18. universalnite1neo - Ре 17
08.08.2010 20:09
:) Благодаря , надявам се !
цитирай
19. galatceq - Знаеш ли, че повдигнатите от теб ...
08.08.2010 20:24
Знаеш ли, че повдигнатите от теб въпроси се нуждаят от пояснение за егрегора : "Карма на рода и карма на народа :
Същият кармичен механизъм действа и в съдбите на съобществата, държавите, етносите. Мащабите и сроковете са различни, а в основните черти всичко е разпознаваемо : непрекъснатостта на историческото наследство, съхранението на традициите, способността за грижа към поддържане на балансиран обмен между органите, единство на системите като залог за силен имунитет, нравственост като залог за душевното здраве.
И тук лесно се откриват паралелите човек-общество като например силна лична честност - некорумпираност, физическа издръжливост - готовност за самоотбрана, раздразнителност - тирания ... " ;)
цитирай
20. universalnite1neo - Ре 19
08.08.2010 20:31
Аз те разбирам много добре какво казваш . Въпросът е дали повечето биха те разбрали ...
цитирай
21. raders - Констатациите са изключително ...
08.08.2010 22:10
Констатациите са изключително точни, само ми е трудно да възприема какво общо има това с "фотонния пояс" и що за чудесия е този "фотонен пояс." Поначало фотонът е елементарна частица, лишена от маса, притежаваща и вълнови характеристики и се движи праволинейно /а не криволинейно, освен в зони с повишена гравитация/ с 300000км/сек. Що за оксиморон е този пояс, хал хабер си нямам, пък си мисля, че не съм толкова застрелян.
цитирай
22. universalnite1neo - Ре 21
08.08.2010 22:16
:))) Аааа, радерс , ще те връщам на предните постинги пак да четеш за въпросния фотонен пояс. Макар че като знам какво мислиш за Финия свят , не знам дали ще ти е лесно да го асимилираш. Има си зависимости , не е мой каприз да го сложа в заглавието ;)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1922166
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031