Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2010 15:01 - Промените и фотонният пояс : смяната на системата - съвместен постинг на Нео Нула и Подводни
Автор: universalnite1neo Категория: Други   
Прочетен: 23128 Коментари: 55 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В един наш разговор ни хрумна идеята за съвместен постинг и го направихме. Получи се доста интересно нещо. Но картината на днешния ден и бъдещите промени едва ли би била пълна , ако не се дообяснят нещата малко по-разбираемо. Нео (universalnite1neo), има огромни познания в областа на „метафизичните феномени”, и представя нещата чрез тъй наречения просветителски дух. Докато Подводни се старае да им придаде малко по – „земно” звучене, примесено с един по-директен изказ. Независимо че понякога директните думи имат болезнена острота. Но днешните дни, събития , и скоростта на промените понякога изискват нещата да се казват в прав текст.

Днешните събития едва ли могат да се разглеждат едностранчиво – само от материалистична или духовна гледна точка. Затова тяхното обединяване може да ни предложи отговори на редица въпроси. Главният въпрос е – Защо рухва днешният свят?
 Защо, въпреки теориите, постулатите, действията въз основа на различни теории днес сме изпаднали в огромна системна криза? Именно системна, а не икономическа, банкова, потребителска, производствена или духовна. Всъщност днес имаме обединяване на всичките тези компоненти, които дават това пространствено определение – системна криза. Криза на самата система. Над 60 години ни се втълпяваше повсевместно, че няма по-добро от днешната система. Върху този постулат бе и борбата между капитала и социалното в продължение на 45 години. В следващите 20 години „успехът”, който извоюва „прогресивният строй”, се мъчеше да затвърди своето господство и универсалност. Но всичко в един момент се срина, и продължава да се срива въпреки усилията за неговото спасение. Защо?
Да погледнем ставащото от материалистичната му страна.
 Какъв е смисълът на живота? Ставаме сутрин, пием кафе, чай или въобще не пием, отиваме на работа, прибираме се, спим. И така ден след ден. Борим се за самостоятелно жилище, собствена кола, екскурзия в чужбина, почивка на море или планина, нов телефон, компютър, пералня, съдомиялна, модна дрешка и всичко това изисква пари. Бачкане от сутрин до вечер, понякога и 7 дни в седмицата. Ако не достигнат – кредит. Защото искаме да постигнем всичко, сега и веднага. И всичко това погрешно интерпретирано като прогрес. Но какво всъщност е прогреса? Много често това е същия продукт, но в нова опаковка. Тогава как новата опаковка подобрява или улеснява нашето ежедневие? Реално никак. Даже може да се каже че допълнително го натоварва. Отношенията в ултра –либералната икономика, наложена от групичка хора над една огромна част от човечеството е характерна със честата смяна на опаковката, но запазване на своята същност - извличането на максимална печалба. Именно извличането на максимума от печалбата е несъвместимо с понятия като: състрадание, честност, любов, вярност и др. Оприличават днешния строй със джунгла – оцеляват единствено силните. Нима надделяването на животинските инстинкти ни прави по-достойни хора? Съществува огромен парадокс – оприличаваме се на последователи и радетели на християнската идея, но същевременно днешната джунгла е несъвместима със самите християнски добродетели, положени в основата на самата идея. „Ако имаш две ризи, дай една на ближния си” . А какво всъщност става? По-силният надделява над по-слабия, независимо, че понякога се оказва и собственият ни брат или сестра. И това е не само у нас, а навсякъде в „развития свят”. Един президент даде заповед за бомбардирането и унищожението на цяла държава, но в изблик на християнско милосърдие запази живота на пуйката, определена за трапезата му в чест на деня на благодарността. Друг президент изби 3000 невинни живота и след това срина 2 страни до основи, но гордо заяви – Бог е с нас. В момента се готви сриването на 3 –та. Изопачават се данни, цифри, събития. Лъжата и цинизмът са се превърнали в основен добродетел на човешкия свят. До такава степен достигнаха тези манипулации, че даже и сериозната наука бе включена в тази игра.
Има огромна разлика между "науката", която е познаваема масово и онази, за която не се знае. Институционалните ни учени вярват, че са режещото острие на човешкото разбиране, докато в тайните подземни бази съществуват технологии, от които умът им би хвръкнал. Буквално, част от него.
Да вземем източниците на енергия, създадени от науката, които са позволени за масово опознаване. Има изнасилване и опустошение на Земята в процесите на събиране на петрол, газ и буци пръст. Освобождава се енергията, съдържаща се в тях посредством изгаряне на събраното. По този начин се губи много или повечето от енергията, която съдържат и се предизвиква ужасно замърсяване, което отравя въздуха и водата и уврежда госките масиви. Алтернативата е построяването на бетонни блокове, наречени атомни електростанции. Те създават отпадъци, които са смъртоносни в продължение на 24000 години, а вероятно и далеч повече. Никой не знае какво да прави с тези отпадъци, но те продължават да се произвеждат. Един от вторичните продукти е плутоният. Една хилядна от грама от него е фатална и ако достатъчно количество попадне в ръцете на някой терорист или диктатор, той би могъл да направи атомна бомба. О, да не забравя - ако тези атомни станции пропускат или експлодират, както стана в Чернобил, значителни площи земя стават необитаеми и негодни за отглеждане на храни. Хиляди, вероятно и милиони хора ще умрат рано или късно от радиационно отравяне или рак, а има и голяма вероятност бебетата, родени от засегнатите да бъдат с деформации. И това се нарича научен напредък ? По-скоро е димна завеса. Смъртоносна.
 На най-високо човешко ниво Илюминати твърдо са решили да поддържат мита, че няма такова нещо като дух или вечен Аз. Те знаели, че това не е вярно, но това познание било само за тях, не за хората, които искат да контролират. Религията била изживяла дните си и човечеството започнало да отхвърля нейните възгледи. Това ( решили Илюминати ) щяло да продължи да се разраства. Друга сурова система от вярвания трябвало да замени мястото й, а те така или иначе предпочитали хората да мислят, че не са нищо повече от парчета месо. Едно от творенията на Илюминати било прочутото Кралско научно дружество във Великобритания. То отворило врати в края на 17-ти век и било прекрасно средство за продажба на доста хистеричната идея, че съществува само физическия свят. Сбогом, Боже. Медиите отново изиграли ролята си на добрите кученца, каквито избрали да бъдат и те все още се отнасят към думите на "учения" като към солидна истина, едва ли не аксиома. В крайна сметка те са учени и са много умни хора, които "знаят" повече от нас. Знам, че не разбирате научните жаргони, но не си блъскайте главата. Просто продължете да си живеете и оставете учените да ви казват кое как е. Те знаят най-добре.
Какви отрицателни последици е имало това върху човешкия живот. Отново се връщаме на петте сетива. Колективният ум на "официалната" наука е убеден, че физическият свят е единствен съществуващ. Те са осмивали всеки ( дори и колегите си ), който е поставял под съмнение това твърдение, а Илюминати са се погрижили за тази яростна атака срещу истинските учени. При това състояние на погрешно разбиране една наука явно би насочила своите изследвания към света на 5-те сетива. Нейните "постижения" през около последните 200 години се заключават в разкриването на част от потенциала за експлоатация на материалната природа. От гледна точка на това физическо ниво тя е постигала някои забележителни "подвизи". Тя се приземи на Луната (доста след като тайните учени са го направили обаче), разработи безброй кухненски и всякакви други уреди и намери начин за лекуване на симптомите и по-рядко на причините за някои заболявания. Но пренебрегвайки и отхвърляйки съществуването на други нефизически нива при хората и планетата, тя си е създала много ограничен и изкривен възглед за Сътворението. Тъжното е, че същото е станало с милиарди хора. Далеч от придвижване напред на разбирането, тя го е задържала, подкопавайки усилията на по-просветените учени и на хората, работещи с ясновидски източници, които оспорват възгледа за живота "това-е-всичко".
 Да предположим, че някой изчезне и вие започнете издирване. Решавате да не търсите в района, където е изчезнал човекът и пречите на всички останали да търсят там. Ако някой го направи, вие го укорявате и му се присмивате, когато каже "Намерих го". Затова не намирате изчезналия човек и в умовете на участниците в издирването и на всички хора, които са под тяхно влияние, този човек остава загубен. Отвеждайки издирващите в друг район, вие може да намерите други липсващи хора, за които не сте знаели, че са там. Ще "откриете" много неща, които ще са нови за вас. Но няма да намерите онзи, който се предполага че търсите, понеже той се е загубил в района, който отказвате да претърсите. Ако приемете, че "липсващият човек" е символ на мистериите на живота и че издирващите са преобладаващите насоки в науката, имате причината, поради която науката все още не е намерила отговора на тези т. нар. "мистерии".
Ако те не бяха постъпили така и имаха смиреността да се вслушат, щяхме да сме далеч по-напред по пътя на разрешението на проблемите ни. Всъщност много от тях нямаше да ги има. Науката е част от проблема, докато би могла и трябва да е част от разрешението. Ако тя не бе толкова обсебена единствено от материалния свят или не бе толкова надменна, че да отхвърля алтернативния начин на мислене, вече щяхме да имаме технологията, която да ни осигури цялата енергия и топлина, от която се нуждаем, като впрегне океана от енергия около нас. Нямаше да се унищожава планетата, за да се топлим и да си светим. Знанието как да се проникне в нефизическите, субатомни енергии, които ни заобикалят е на разположение, но научните институции и системата като цяло не искат и да знаят.
 Причината е, че онова, което наричаме "наука" се води от Системата. Тя е финансирана и направлявана от Илюминати. В общи линии половината от световните учени са замесени в оръжейни изследвания, а повечето от останалите проучват технологии, които да обслужват "направи, използвай и изхвърли". Системата, контролирана от крайния дисбаланс не иска да знаем кои сме и науката е изпълнила своята роля блестящо. Тя е отрекла съществуването на нашия истински Аз и ни насърчава да вярваме на глупостите, че сме просто космическа случайност. Хората, които знаят, че са безсмъртни същества от светлина и любов, предприели едно безкрайно еволюционно пътуване чрез преживяванията, не са лесни за манипулация и контрол. Науката е и лудия професор на Системата, създаващ всички еликсири, отрови и технологии, засегнали планетата. Системата се основава на петрола и други изкопаеми горива и с помощта на "науката" е успяла да запази тези енергийни източници от познанието, което би ги заменило с недеструктивни алтернативи. Не искам да омаловажавам постиженията, които учените са постигнали в някои области, но общият принос на преобладаващата "официална" наука е да потиска човешкото разбиране и да използва наличните познания за деструктивни, а не за конструктивни цели .
 Най-големите рупори за опазване на природата сътвориха най- огромното престъпление не само срещу нея, но и срещу човечеството въобще.Става въпрос за петролната катастрофа в Мексиканския залив. Необясними, всъщност напълно обясними са фактите, които показват заплануваното престъпление. Няколко дни преди катастрофата, „Голдман – Сакс” продава своя дял в „ВР”. Всеизвестната фирма „Хали Бъртан” на Дик Чейни закупува най-голямата фирма за пречистване на замърсени води и територии от нефт - „Boots&Coots”. Същевременно 2 дни преди катастрофата „Халибъртан” прави профилактика на платформата, защото тя има договора за логистика. А същевременно главният директор на „ВР” продава своите дялове от фирмата. И всичко това само и единствено в името на печалбата. Хуманизъм, християнски ценности, опазване на околната среда – Забравете!! Важни са парите – те са техния бог. Същевременно се изкупуват лошите задължения на банките от страна на правителствата. Натоварват се бюджетите, за да се запази и гарантира печалбата (икономиката). А на обикновения човек се казва – Няма начин, трябва да орежем разходите, да повишим пенсионната възраст (да бачкате по-дълго и повече), да намалим заплатите, да увеличим данъците, защото иначе държавите ще се сринат. Не пипайте банките и корпорациите, те са недосегаеми, независимо, че те сътвориха това чудовищно положение. Те извършиха престъпление, но всички ще понесете наказанието. А тяхната печалба трябва да бъде гарантирана. Цинизмът достигна връхната си точка, когато предоставените помощни обществени средства бяха поделени като премии и бонуси от престъпниците. 
Водим се като творение на БОГ по негов образ и подобие, венеца на природата (всеки се възприема различно). Но я се замислете, нима БОГ или природата могат безучастно да наблюдават падението на своят шедьовър? Нима НИЕ можем да останем равнодушни, когато нашите деца изпитват трудности, и се намират в падение? Нима не се стараем да им помогнем всячески? Нима не правим всичко в името на нашите творения.? Даже и да се сдобием със заветната кола или жилище, ние полагаме неимоверни грижи за тях и откликваме всячески на всяко тяхно неразположение (повреда). И защо си мислим, че сме по-велики от своите творци (БОГ, ПРИРОДАТА)? Също като нас и ТЕ откликват на нашето заболяване. И ще бъдем лекувани, може и болезнено, но ще бъдем излекувани. Терапията вече е започнала, и няма връщане назад. И не са измислици всички онези предупреждения за настъпващите промени. Не малко писания и хора са упоменали периода на най-драматични промени 2012 (13) – 2034(38)г. Не е фантазия и всяване на страх. Всичко е проекция на дуалното - причина и следствие. Защото постъпките в миналото определят настоящето, което ни дава проекции за бъдещето. Проекциите са много, но от нас зависи коя насока ще поемем – незавидната или позитивната .

С още полезна информация по темата :

http://ferdi.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/26/quot-cenzurirani-novini-ot-zaliva-quot.582158
http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/24/perfektniiat-rob-e-tozi-koito-viarva-che-e-svoboden.581317
http://galatceq.blog.bg/hobi/2010/07/08/dyrjavata-na-oruel-veche-deistva.573938
 


Тагове:   Нео,   постинг,


Гласувай:
42



1. ferdi - ". . . . може и болезнено, но ще ...
03.08.2010 15:18
"....може и болезнено, но ще бъдем излекувани".... това е. И няма сила, която да го спре.
Поздравления Нео и Подводни! :) Страхотни сте!
цитирай
2. universalnite1neo - Ре 1
03.08.2010 15:19
:) И аз благодаря, че има будни души като теб !
цитирай
3. taidzi - Благодаря на двама Ви. Много истини ...
03.08.2010 15:23
Благодаря на двама Ви. Много истини има в думите ви .
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 3
03.08.2010 15:26
:) За нищо, ние само изказваме това, което мислят и други хора !
цитирай
5. bowman - ... за системата... ;)
03.08.2010 15:36
Най добрата система се нагажда към средата постоянно, при компютрите това е призната истина от години. "Системата" винаги се защитава от хора на които им е удобна и се променя от тези които не им оттърва. Радвам се ,че при компютрите и науката иновациите са нещо обмислено и търсено защото земята би била "плоска" и още шяхме да щракаме с абака ..
цитирай
6. universalnite1neo - Ре 5
03.08.2010 15:41
:) Много си прав за системата и хората - нейни крепители , респективно променящи !
цитирай
7. galatceq - Голяма работа сте, не съм очаквала ...
03.08.2010 15:43
Голяма работа сте , не съм очаквала толкова скоро нов постинг, да не говорим за честта , която ми оказахте с линк към мой такъв :)
цитирай
8. universalnite1neo - Ре 7
03.08.2010 15:47
При такъв силен постинг нямаше как да ни убегне от полезрението ;) Благодаря ти !
цитирай
9. galatceq - Използването на социалните ино...
03.08.2010 15:49
Използването на социалните иновации, обновяването на ценностната система на човека, възприемането на нови образци – всичко това при настоящия ред е сведено до един-единствен резултат – натрупването и печеленето на големи суми от група хора на гърба на мнозинството. Най-голямата вреда от подривната дейност на тази система е, че хората променят своя мироглед, като го заменят с предложената им нова ценностна система, която възпитава иновираните хора в отчуждение и враждебност едни спрямо други и пълна незаинтересованост към нещо различно от материалното съществувание.

Хората , издигнали в свое единствено верую системата и нейната философия за оцеляване и приспособяване могат най-точно да се определят като обезличените хора. Това са хората, които са научени да се крепят на “сигурните” лостове на системата. Техните действия са ограничени от мислите и възгледите им, които те са копирали от начало до край от системата. Негативните схващания, възприети от отделен човек са опасни за околните, защото той ги отстоява, разпространява и насажда у тях. Какво наблюдаваме днес масово при семейното възпитание на повечето деца ? В демонстрация на самочувствие без покритие, в постоянно наблюдаване на отношенията с околните и възприемането им единствено като обект за печелене на пари. А лъскавите господа – политици, бизнесмени и подобни по цял ден демагогстват от медиите. Те са един показателен пример за обезличените хора, хората, демонстриращи претенции, но без покритие. Замислете се върху този факт.
цитирай
10. анонимен - Iluminati li ??? koi sa tiq
03.08.2010 15:50
Iluminati li ??? koi sa tiq
цитирай
11. universalnite1neo - Ре 9
03.08.2010 15:57
Отличен анализ . Личи си философската закваска у теб ;)
цитирай
12. universalnite1neo - Ре 10
03.08.2010 15:59
Наистина ли не знаете ? Поинтересувайте се в такъв случай ;)
цитирай
13. galatceq - Знаете колко често ви убеждават от ...
03.08.2010 16:08
Знаете колко често ви убеждават от медиите, че основната цел била да се създаде средна класа у нас. Така щяло да стане повдигането нивото на нацията. В същото време виждаме как непрекъснато се приемат редица рестриктивни мерки спрямо хора, желаещи да развиват малък и среден бизнес. Като връх на наглостта ни уверяват, че причината за неуспеха в тази сфера бил невъзможен поради неспособността на хората да развиват успешно своите бизнес-инициативи. А в същото време продължават да се откриват големи търговски вериги, които именно задушават възможността на обикновения човек да прояви инициатива със свой малък, но достоен бизнес. Оказва се, че в “социалната” насоченост на системата всъщност няма нищо социално. Но имали смисъл тази тема изобщо да се засяга, след като вече ни е добре известно отношението на “избраните” към “некачествения материал”, “човешките ресурси” – все термини, с които хората от върховете на системата наричат всички нас – обикновените хора. А и каква по-голяма демагогия от това да наричаш една деструктивна , пирамидална система – социална ?! Повече от явно е, че за да си преуспял според правилата на сегашния ред трябва да си нагъл и безскрупулен. Нещо , характерно за всички лидери на водещите компании и на политическите структури. Някои демагогстват като казват, че при тях не е важно количеството, а качеството на хората. Звучи добре. Нормално е всеки да си избира хората, с които да прави екип, нормално е също така да не харесваш и да не одобряваш дадени черти у някои хора, но да говориш за социална насоченост, за създаване на средна класа, а след това да разделяш останалите хора на първо, второ и трето качество, да ги класифицираш като некачествен материал, човешки ресурс, сива и аморфна маса е не само обидно и просташко, но и доста арогантно. Изводът – в тази система няма нищо хуманно. Но нали целта оправдавала средствата.
цитирай
14. universalnite1neo - Ре 13
03.08.2010 16:12
:))) Ти се амбицира да дадеш още принос към картинката .
цитирай
15. universalnite1neo - Предложение за още инфо - http:/...
03.08.2010 16:19
Предложение за още инфо - http://universalnite000.blog.bg/drugi/2010/03/31/da-si-spomnim-koi-sme.520923
цитирай
16. анонимен - Наистина ли не знаете ? Поинтере...
03.08.2010 16:30
universalnite1neo написа:
Наистина ли не знаете ? Поинтересувайте се в такъв случай ;)

Kakvi avtori ste kato ne obqsnite ? Pi6man avtori
цитирай
17. bowman - Ре@13
03.08.2010 16:33
Държавата не работи за средна класа и това се вижда от високия процент бедност. Средната класа е класа която може да събере ресурс извън необходимия за оцеляване и да го вложи. Основната роля играе преобладаващия брой на тази социална група за да бъде тя търсена като оптимален вариянт , главно със широкия брой хора търсещи нови и по добри решения. Като допълнителен показател за една "държава с преобладаваща средна класа" е оптимизираната администрация , което пък категорично показва , че дори не се прави опит в тази насока .
цитирай
18. universalnite1neo - Ре 16
03.08.2010 16:36
.... Без коментар ...
цитирай
19. universalnite1neo - Ре 16
03.08.2010 16:42
Специално за анонимния - нещо за Илюминатите : http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/17/iliuminatski-novini.578226
цитирай
20. galatceq - Държавата не работи за средна класа ...
03.08.2010 16:56
bowman написа:
Държавата не работи за средна класа и това се вижда от високия процент бедност. Средната класа е класа която може да събере ресурс извън необходимия за оцеляване и да го вложи. Основната роля играе преобладаващия брой на тази социална група за да бъде тя търсена като оптимален вариянт , главно със широкия брой хора търсещи нови и по добри решения. Като допълнителен показател за една "държава с преобладаваща средна класа" е оптимизираната администрация , което пък категорично показва , че дори не се прави опит в тази насока .

смятам да ви разкажа за впечатленията си от посещението на един курс по стартиране на собствен бизнес. Там това начинание ни бе представено като много лесно постижимо. На лекциите бяхме затрупани от повторения, думи, демагогия. Получаваше се точно това, което впоследствие осъзнах – хората излизаха от всякакво състояние на леност и умора (това бе съчетано добре и с почивните дни – събота и неделя ), в състояние на възбуда преминават онези мозъчни центрове, които преди са били потиснати в подсъзнанието. Многото повторения, които имаше в тези лекции са съвсем умишлено употребявани, като целта им бе да се повлияе на внушаемостта на човека. Както добре отбелязва Йозеф Киршнер в своята книга “Манипулирайте, но правилно” - “Колкото броят на повторенията на твърденията е по-голям, нараства и готовността на човек да се вслуша в посланието. Този ефект нараства, ако се умножава и броят на последователните повторения.”

Главната цел е на хората да се внуши предвиденото.

Важен момент в наставленията беше, че започвайки свой бизнес, ние започваме втори живот, което води със себе си и преоценка на отношенията с хората от нашия кръг на общуване. Убеждаваха ни, че трябва много да вярваме в това, което правим, защото имало всякакви неудачници, които дори и да са ни били приятели до момента , щели от едната завист да ни провалят по пътя на “успеха”. Какво излиза – неудачници са явно всички, които нямат най-малкото собствен бизнес
цитирай
21. mmmmmmmmm - Много точно!
03.08.2010 17:06
Много силно и истинско!:))
Поздравления за авторите - чудасни сте!:)))
цитирай
22. bowman - ...
03.08.2010 17:11
Тези които са преподавали са учили как да си "продават" стоката и са го прилагали на практика , уроците за тях са стока .
цитирай
23. universalnite1neo - Ре 21
03.08.2010 17:19
:) И аз благодаря , добре си дошла !
цитирай
24. universalnite1neo - Ре 22
03.08.2010 17:32
:) Да се намеся и аз с мнение , като завършил икономист : има една парадигма, която противоречи на идеята за средна класа , това е оптимумът по Парето ;)
цитирай
25. rebellion - http://rebellion. blog. bg/li...
03.08.2010 18:14
http://rebellion.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/25/spin.581927
цитирай
26. universalnite1neo - Ре 25
03.08.2010 18:30
Интересни данни, покриват се с мои по тази тема - СПИН е изкуствено създаден ! Благодаря !
цитирай
27. mehmedbulgaristan - Поздравявам ви
03.08.2010 19:36
Системата е измислена преди хиляди години - робовладелчески строй ,феодализъм,капитализъм,социализъм всичко това са различните образи на една и съща система.Сменя се формата , но не и същноста. Целта е робство и зависимост на всяка цена , но не са знаели създателите и подръжниците на системата , че и самите те ще станат роби на творението си.
цитирай
28. mehmedbulgaristan - До анонимен 28 zzd
03.08.2010 20:02
Всеки има избор да живее както иска, всеки по различен начин мисли , твори, яде и спи.Ако човек не иска да се промени , нищо не е в състояние да го промени.
цитирай
29. universalnite1neo - Ре 27
03.08.2010 20:04
Разбира се - всяка деструкция се обръща срещу създателите си , това е доказано многократно . Благодаря за вниманието :)
цитирай
30. universalnite1neo - Ре 28
03.08.2010 20:05
Или иначе казано - Господ дава, но в кошара не вкарва ;)
цитирай
31. podvodni - А къде ли е Райдерс?
03.08.2010 20:28
А къде ли е Райдерс?
цитирай
32. podvodni - Всеки има избор да живее както иска, ...
03.08.2010 20:32
mehmedbulgaristan написа:
Всеки има избор да живее както иска, всеки по различен начин мисли , твори, яде и спи.Ако човек не иска да се промени , нищо не е в състояние да го промени.

Рабира се, че всеки има ибор да живе е както си иска. Но има едно условие - Трябва да спазва законите, но не тези които се променят, допълват, отменят или пишат от хората. А законите на космоса, природата, вселената, Бог, абсолюта или както искате го наречете. Няма да сбъркате.
цитирай
33. universalnite1neo - Ре 32
03.08.2010 20:32
:)) Да не си е взел почивен ден от блог.бг ?!
цитирай
34. podvodni - :)) Да не си е взел почивен ден от б...
03.08.2010 20:37
universalnite1neo написа:
:)) Да не си е взел почивен ден от блог.бг ?!

Ами ако го е заглождило съмнението в правилностите на нАуката ?
цитирай
35. universalnite1neo - Ре 35
03.08.2010 20:39
:))))) Ако това е станало - ще даваме банкет !
цитирай
36. galatceq - Тези които са преподавали са учили ...
03.08.2010 20:47
bowman написа:
Тези които са преподавали са учили как да си "продават" стоката и са го прилагали на практика , уроците за тях са стока .

:( И трябваше да изтърпя всичките глупости. Поне разбрах, че не си заслужава да си губиш времето с подобни "курсове" !
цитирай
37. universalnite1neo - Ре 37
03.08.2010 21:04
;) За да научиш що е мъдрост, първо минаваш през ... глупост .
цитирай
38. gloryflory - Поздравления за постинга !!!
03.08.2010 21:36
Поздравления за постинга !!!
цитирай
39. universalnite1neo - Ре 39
03.08.2010 21:40
:) Благодаря , половината поздрави са за подводни , поздрав и за теб !
цитирай
40. raders - Едно хубаво от гледна точка на за...
03.08.2010 22:33
Едно хубаво от гледна точка на загрижения човек резюме на съвременния свят. Загрижен за хората, за природата, за екологията, за науката, за планетата - всичко това добро... До момента, до който стигнахме до илюминаните. Защо просто не се употребява думата политици, бизнесмени, мафиоти или нещо подобно - ето това не разбирам? Ми какви са тия илюминати, бе холан; те не са ли от плът, не умират ли? Аз не съм чул до сега за някой, който да не е умрял /всеки го прави веднъж в живота и то е неизбежно/; имаше един филм едно време за някакви безсмъртни шотлански войни, но това беше фантастика. И така - имам молба: Запознайте ме поне с един илюминат /за вас това е лесна работа/! Искам да си поприказваме с него на четири очи. Черпя цялата маса.
цитирай
41. universalnite1neo - Ре 40
03.08.2010 22:38
:) От кой илюминат да започнем ? И какво ще черпиш ? ;)
цитирай
42. galatceq - Едно хубаво от гледна точка на за...
03.08.2010 23:22
raders написа:
Едно хубаво от гледна точка на загрижения човек резюме на съвременния свят. Загрижен за хората, за природата, за екологията, за науката, за планетата - всичко това добро... До момента, до който стигнахме до илюминаните. Защо просто не се употребява думата политици, бизнесмени, мафиоти или нещо подобно - ето това не разбирам? Ми какви са тия илюминати, бе холан; те не са ли от плът, не умират ли? Аз не съм чул до сега за някой, който да не е умрял /всеки го прави веднъж в живота и то е неизбежно/; имаше един филм едно време за някакви безсмъртни шотлански войни, но това беше фантастика. И така - имам молба: Запознайте ме поне с един илюминат /за вас това е лесна работа/! Искам да си поприказваме с него на четири очи. Черпя цялата маса.

:) Не идваш в моите постинги и се пренесе само при Нео ? Не е честно :))))
цитирай
43. raders - :) От кой илюминат да започнем ? И ...
03.08.2010 23:28
universalnite1neo написа:
:) От кой илюминат да започнем ? И какво ще черпиш ? ;)


Ми аз, ако знаех нямаше да те питам. Няма значение - който е да е, но след като е илюминат - тоест безсмъртен - трябва поне да може да изпие бутилка ракия на екс Пещерска гроздова или Троянска сливова, без да се напие. Само това. Няма да го карам да скача от камбанарията или да осъществи полов акт с Памела Андерсън.
цитирай
44. universalnite1neo - Ре 43
03.08.2010 23:33
:) Пак малко уплете конците - илюминат значи "озарен" .... както и да е . А за начало можеш да потърсиш запознанство с някой от Ротшилд например ;)
цитирай
45. monaliza121 - Ако тя не бе толкова обсебена единствено от материалния свят ...
04.08.2010 01:27
"Не можеш да докажеш неизразимото, о сине мой,нито можеш да докажеш света, в който се движиш;
не можеш да докажеш, че си само тяло,не можеш да докажеш, че си само дух, нито пък, че си и едното, и другото в същото същество; не можеш да докажеш,
че си безсмъртен, нито, че си смъртен,
защото нищо достойно за доказване не може да бъде доказано, нито недоказано, поради което бъди благоразумен,
вкопчвай се винаги в най-слънчевата страна на съмнението и се катери към вярата, отвъд формите на вярата." - Тенисън
цитирай
46. happinessschool - Покана за медитация днес в 21 часа
04.08.2010 11:01
в интерпространството - подробносит в моя блог. Присъединете се. Заедно сме сила.
цитирай
47. universalnite1neo - Ре 45
04.08.2010 11:39
Много добър цитат от Тенисън ! Бих искал визираните от мен учени да го прочетат и осмислят - това би им подействало отрезвяващо ;)
А като мое допълнение - нещо от Волтер : "Човек е свободен в момента, в който пожелае да бъде."
цитирай
48. анонимен - ;)
04.08.2010 15:36
Ако трябва да наложиш някому наказание, не го оскърбявай с думи, защото стига му на нещастника мъката от наказанието и без да прибавяш жестоки слова ....
цитирай
49. diana12 - ...
04.08.2010 15:41
Фанатизъм някакъв има тука...Извинявай ако не съм разбрала... Ние срещу тях...Мир е потребен и любов иначе ставаме като тях...
цитирай
50. universalnite1neo - Ре 50
04.08.2010 15:56
;) Не съм фанатик , нито съм срещу някого . Просто искам Играта да се хармонизира. Всяко подобрение в положението на човека е произлязло от някой, който се е опитал да промени хода на събитията и е говорел открито, независимо от последиците. Тази личност е вътре във всеки от нас.
цитирай
51. diana12 - ...
04.08.2010 16:12
Нашата истина + тяхната истина=Хармония...
цитирай
52. universalnite1neo - Ре 52
04.08.2010 16:21
;) Защо можем да кажем, че атомът с неговата конфигурация е отражение на всичко, ставащо в Играта ?
цитирай
53. qhnalametlata - Абсолютно вярно е, че "Има ...
05.08.2010 16:14
Абсолютно вярно е, че "Има огромна разлика между "науката", която е познаваема масово и онази, за която не се знае...". Във връзка с това твърдение може да се посочат и някои достижения на родната наука, за които се предпочита да се мълчи, т.като биха изравнили със земята енергетиката във вида, в който е в момента! Т.е. ще пострадат печалбичките на някои господа, намиращи се високо в управлението на страната и техните платени журналисти, лобисти и пр. послушковци, които на всичко отгоре се продават за без пари! :)
Мъничко инфо желаещите да научат нещо повече могат да открият в група "Френелови приказки" във фейсбука или в едноименния блог, който е цитиран там ;) А инфото ще продължава да расте ...
Ето мъничко и за самия него ...
http://fresnelstories.blogspot.com/2009/11/blog-post.html
А относно екологията и нежеланието на правителствата да направят нещо, въпреки че има начини за абсолютно и тотално почистване на Земята от последствията от действията на хората през последните години, ето тук една малка извадка от любима моя книга
http://www.facebook.com/pages/Frenelovi-PrikazkiFresnel-Stories/98525282444?v=info&ref=ts#!/notes/fresnel-stories/prikazka-za-vodata-ekologiata-zemata-i-ose-neso-/419880680882
цитирай
54. nightelfka - Като каза сега и веднага
08.08.2010 23:09
Макар, че не аз изкарвам парите в семейството, ми писна да се боря с условията за съществуване, и с оковите които се налагат над съзнанието ми. Единственото нещо, което искам сега е не да имам придобивки, а веднага свобода .... на мозъка, на избора, искам да живея и да дишам, да мисля, да обичам сега. Надявам се повече хора да го пожелаят :)
цитирай
55. universalnite1neo - Ре 55
08.08.2010 23:24
:) Свободата е най-ценното, радостно е, че все повече го разбират . Присъединявам се към пожеланието ти !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1922219
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031