Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2010 11:31 - Промените и Фотонния пояс - съвместен постинг на Нео Нула и Подводни
Автор: universalnite1neo Категория: Други   
Прочетен: 62276 Коментари: 68 Гласове:
47


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Нашата Земя, заедно с другите планети от Слънчевата система, се върти около Слънцето. От своя страна Слънцето се върти около Централното Слънце, известно като Алцион. Всъщност Централното Слънце е онази част от нашата галактика, където има най-голямо струпване на маса – центъра на Млечния път, погрешно определян като черна дупка. И то масивна. При движението си в Космоса нашето Слънце попада под влиянието на различни енергийни полета. А както е известно, всичко е съставено от енергия – от атома до планетите, звездите, галактиките и всички те взаимно си влияят. 
   Всяко енергийно поле има своите свойства и качества. Например, енергийното поле на Луната достига до всяко същество на Земята и промените му засягат всички.
Сега Земята се насочва към Сириус, а енергийното поле на звездата се нарича фотонен пояс. Той се състои от 12 огромни вортекса от интензивните вълни на Светлината, смята се, че навлизането в първия вортекс се е случило през 1999г.
Сириус, Алцион и нашето Слънце обикалят заедно около центъра на нашата галактика – Млечен път (Централното Слънце).
   Енергията на Фотонния пояс е синя на цвят и неуловима. Тя е много високо вибрационно ниво и интелигентна, както всичко в Сътворението. Много хора вече усещат въздействието на енергиите на фотонния пояс по своето състояние (сънливост, умора, изменение на режима за сън и хранене и др.)
    Фотонният пояс се управлява от Сапта Ришите, а високото вибрационно ниво е характерно за по-високо духовно състояние. 
    Изводът е, че с приближаването към Фотонния пояс, част от хората, ще се издигнат на по-високо вибрационно ниво.
     Според очакванията, на 21.12.2012 г. Земята ще навлезе в епицентъра на Фотонния пояс и ще остане там точно 505 години. Същевременно на тази дата в своето движение на Слънчевата система от горната плоскост на галактиката към нейната долна плоскост, Земята ще се намира точно на равнината на диска на галактиката. В момента на изравняване на двете плоскости , от Централното Слънце ще бъде изстрелян фотонна енергия която еновременно ще играе ролята на стартов бутон, и нова програма, съответстваща на енергиите на новата епоха. Именно това ще обуславя повишаването на вибрационната честота на Земята. Днес вибрационната честота на планетата е 8 херца. След тази дата вибрационната честота плавно, но скоростно ще нарастне на 12 херца.
   При навлизането в него енергиите му се абсорбират първо от планетите на Слънчевата система. Оттам ще се промени и всичко живо на Земята. Затова всякакви астрологически предсказания след 2012 г. ще са неверни. Тъй като високовибрационното поле на Фотонния пояс е положително, при навлизането в него нищо отрицателно не може да преживее. Унищожаването на всичко негативно ще се възприеме много положително от голяма част от хората и ще бъде удар върху тези, които са градили своя живот върху алчността за пари, власт и слава.
   За тези, които са невинни, честни, добри, пълни с любов, състрадание и грижа за близките си и хората, за природата, при навлизането във Фотонния пояс ще се почувстват прекрасно, защото тези качества ще ги доближат бързо до високите вибрации. 
   За тези, които нямат споменатите качества, но желаят да се променят в добри човешки същества, навлизането в пояса ще им даде възможност да израстнат духовно. 
    Фотонният пояс носи много оздравителни енергии и това ще доведе до излекуването на много болести, включително и рак. На Земята ще получаваме положителни енергии пряко от Фотонния пояс, а също така и препратени до нас от Слънцето.
    Поясът ще повиши нашето Съзнание. Това означава да започнем да мислим и помагаме на околните. Той ще промени човека в същество на Вселената. Преди да достигнат енергиите своя пик през 2018 г., някои хора ще се трансформират напълно, други ще бъдат в началото или в процес на трансформация, а трети (тези, които не желаят да се сбогуват с миналата епоха, и най-вече хората от годподстващата каста) въобще няма да си помислят за никакво начало на трансформация.
   Всички съществуващи системи сега са на базата на бартер – да даваш и да получаваш. Индивидите, организациите и държавите зависят от този начин на търговия, за да преживеят. Страхът да нямаш ни прави извор на конкуренция, скъперничество и алчност. 
   Сега идва краят на тази ера - Риби (Кали Юга), и ние навлизаме в ерата на Водолея (Светлината и Безусловната Любов). Но какво всъщност е Кали Юга, и как става преминаването от една ера в друга?
   Да се спрем на прецесията на равноденствията. Оста на Земята е наклонена 23,5
градуса. Когато Земята се движи около Слънцето, оста й остава наклонена, на което се дължат годишните времена. Но тъй като и самата ос се движи, получава се и осова промяна с изместването. Оста се придвижва с по един градус всеки 72 години. През 2160 години тя навлиза в ново съзвездие и прави по този начин пълна обиколка за 25 920 години. Така за период от 25 920 години точката на северния полюс очертава една елипса. В една точка от тази елипса земята е най-близо до центъра на галактиката, а в друга точка е най-далече. И много древни народи са били забелязали, по-точно тибетците и индусите, че с отдалечаването от центъра на галактиката ние заспиваме, а когато завием, за да се приближаваме към този център, започваме да се събуждаме.
    Древните мъдреци са разделили елипсата, получена от процесията на равноденствията, на сегменти, наречени юга. По-голямата част от информацията относно тези периоди юга са натрупани през последните 2000 години, период, известен под наименованието Кали Юга. Случайно това е отсечката на най-дълбок сън от цялата елипса. Така почти всичко, което е било написано за космичния цикъл през тези последни 2000 години, е било тълкувано от заспали хора, които са се опитвали да търсят извадки от древните текстове, които те дори не са разбирали. И впоследствие така са променили тези текстове, че никой друг да не може повече да получи от тях някакво знание. С други думи, на по-голямата част от тези информации изобщо не може да се вярва. Древните са открили две противоположни точки, които са отдалечени една от друга на разстояние 900 години, в едната от които ние заспиваме, а в другата се пробуждаме. И двете точки са свързани с невероятни изменения -промяна в съзнанието на отделните хора и изменение в положението на полюсите на планетите. Сега ние се намираме точно в точката на обрат, в началото на движението за завръщане към центъра на галактиката и в началото на пробуждането. На 180 градуса спрямо последното обръщане, точно на обратната страна, и следващото обръщане е неизбежно предстоящо. Именно затова ние вече стигаме до критичния праг, който включва между другото и свръхнаселеността, и състоянието на околната среда.Всяка мисъл, емоция и действие на духовно издигнатите хора ще се гради на Безусловната Любов (положителна, градивна енергия) и това ще се отнася както към околните, така и към животните и заобикалящата ни природа. Такава любов се излъчва само от чувството за единство с всеки и всичко. Това автоматично ще повиши нашето вибрационно ниво към това на Фотонния пояс и ние ще преодолеем всичко без трудности. Ако по-голямата част от човечеството се трансформира в тази насока, ще се намалят и преодолеят по-леко предстоящите промени. 
   През последните няколко хиляди години хората са натрупали огромно количество негативна енергия чрез негативни мисли, емоции, действия и са изградили негативно поле от енергия около Земята. При навлизане във Фотонния пояс това негативно поле ще се дезинтегрира и ще предизвика катаклизми на физическо ниво. Количествата и силата на катаклизмите ще зависи доколко хората са готови да посрещнат промените при навлизане във Фотонния пояс. 
   На тези, които са здраво привързани към своите собствености и богатства и не са готови да възприемат друг, нематериалистичен светоглед, ще им бъде разрешено да запазят тези чувства, но тъй като тук, на Земята , това няма да бъде възможно, то те ще трябва да избират да ги запазят на една от другите 7 Земи. С други думи тези, които не желаят да се променят, няма да бъдат съдени, но ще бъдат отлъчени от нашата Земя и ще бъдат прехвърлени там, където ще могат да живеят избрания от тях начин на живот. Но преди да бъдат преместени, те ще трябва да напуснат сегашните си физически тела и да приемат нови, които съответстват на новите им местожителства. 
   Ришите са много тъжни от продължаващото отношение на унищожение на Майката Земя и с навлизането във Фотонния пояс ще започне процес на оздравяване на Земята за възвръщане на предишната й хубост. 
   Ришите казват, че отсега нататък ние трябва да живеем живот, пълен със Светлина, иначе ще понесем сериозни последствия. Това няма да бъде наказание , а отговор на нашите действия.
   Ако мнозинството от хората се издигнат духовно, то Преходът през 2012 г. няма да бъде труден. Тези, които приемат Трансформацията, ще повишат своето Съзнание, ше бъдат издигнати на ново вибрационно ниво и няма да бъдат видими от останалите.
   С навлизането в пояса трансформацията на хората ще премине през 12 етапа, които съответстват на 12-те вортекса, излъчвани от пояса. 
1. Хората се пробуждат и разбират, че трябва да се трансформираме
2. Хората приемат и се приготвят за промените, правят ясен избор
3. В зависимост от нашия избор ние ще се сблъскаме с различни препятствия. Когато ги преодолеем, ще осъзнаем доброто и злото и ще имаме контакт с по-висши създания.
4. На този етап ще можем да получаваме Прана (жизнена енергия) от Слънцето и да живеем от нея. Ще преодолеем необходимостта да ядем храна
5. Тук осъзнаваме единството и ставаме същества на Вселената
6. Много Риши и Аватари ще се появят и присъствието им ще се усеща
7. Тези, които са преминали Трансформацията, ще напътстват и помагат на другите да се трансформират
8. На този етап всеки с физическо тяло преминава в Светлинно тяло
9. Всеки приема Светлината
10. Хората достигат самоосъзнаване. Това е първата крачка към единение с Твореца. Те стават безсмъртни и достойни да влязат в Златната Ера
11. Хората стават Богове (Сътворци). Около 50 процента могат да преминат този етап
12. Започва Златната Ера, която ще трае 20000 години. Навлизаме в Царството на Единството.
   Тези, които не могат да преминат определените етапи, ще бъдат премествани другаде.
   12-ият етап завършва през 2018 година и започва Златната или Нова Ера. И след като навлезем в нея, ние продължаваме да се усъвършенстваме духовно и дoстигаме най-високото ниво след 7000 години. 
   Ерата на Мрака или Кали Юга след повече от 5000 години привърши през 1974 година. От тогава ние сме в транзитен период и навлизаме в Ерата на Светлината или Сатя Юга. Нормално този транзитен период е от 432 години, през които хората имат възможност да се трансформират и адаптират към новите условия на Ерата на Светлината. 
   Златната Ера ще продължи 20304 години и след това духовните ценности на хората ще започнат да се влошават през следващите 15228 години, 10152 години и негативността ще достигне своя пик през последния период от 5076 години. Това ще бъде така, защото всичко се подчинява на цикличността. Земята е преминавала през тези етапи многократно.
   Транзитният период от 432 години ще бъде намален от Фотонния пояс на 44 години и така Златната Ера ще започне през 2018 година .
 



Гласувай:
48


Вълнообразно


1. universalnite1neo - Допълващо уточнение :
01.08.2010 11:39
Този интересен материал е събран чрез медитации и ченелинг от контактьори на фондация Манаса, град Бангалор, Индия .
Ришите са невидими високоеволюирали същества, имащи безгранична способност да получават, съхраняват и разпространяват Знанието и Мъдростта. Всяка душа има потенциал да стане Риши. Има много Риши в това Сътворение и повечето от тях работят под съвета на Ришите, познат като Сапта Ришис, които отговарят за нашата Земя.
Ришите не са просто легендарни, те са и съвсем реални хора и помагат на Човечеството за преминаване през настоящите критични моменти на Трансформацията.
Съдбата ни зависи много от нашия позитивизъм и лична промяна и тогава би имало нова зора и ново начало.
Предоставената информация е получена чрез комуникация със Същества, които имат достъп до знанията на минало, настояще и проектирано бъдеще. Те са известнина Запад като Ангели или Светци, а на Изток като Риши. Много от тях са живяли като нас във физическо тяло и след като са го напуснали, продължават да служат и помагат на хората, за да намалят техните страдания и да им помогнат за по-добър живот. Информацията от тях се получава чрез хора-канали, които имат достъп до тях.
цитирай
2. razkazvachka - Всичко хубаво на този свят е синьо:))))
01.08.2010 12:01
Поздрави от един Водолей, който си чака епохата - всъщност, не я чака, защото тя започна плавно - космическите събития са много по-големи от нашите представи.
цитирай
3. galatceq - Чудесни сте двамата с Подводни ! ...
01.08.2010 12:02
Чудесни сте двамата с Подводни ! Мерси за толкова подробното инфо, което сте събрали ;)
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 2
01.08.2010 12:05
:) Привет от Козирог, но с асцендент Водолей ! Напълно съгласен че преходът започна, дано и завърши успешно :)
цитирай
5. universalnite1neo - Ре 3
01.08.2010 12:06
:) Винаги на услугите на будните и търсещите , сред които си и ти ! Поздрави :)
цитирай
6. galatceq - Помниш навярно какво бях пуснала за ...
01.08.2010 12:12
Помниш навярно какво бях пуснала за 2012 и очаквания , много искам да припомня за тях - Вероятно, за около три години, земното население ще намалее наполовина. Но моля, не го приемайте като катастрофа. Всичките тези души, които си тръгват ускорено от материалния свят, разбират на висше ниво, че променящите се условия не са подходящи за тяхното развитие. Те стават пречка за другите, тъй като натоварват допълнително с негативни енергии масовото съзнание, което усложнява в много голяма степен неговата промяна. За да се минимализират пораженията, се отваря огромна работа за напредналите духовно, които трябва да успокояват и да обясняват ситуацията на хиляди хора. Хора, които ще успеят да овладеят страховете си има навсякъде, затова нека всеки се занимава със собственото си обкръжение.
цитирай
7. raders - От астрология определено хал хабер ...
01.08.2010 12:14
От астрология определено хал хабер си нямам, но малко чаткам астрономия и открих следните парадоксални твърдения: Че центъра на галактиката се казва Алцион /някъде прочетох, че е друго яче; изглежда, че всеки си го кръщава както си иска/. В тази връзка се сетих, че една от звездите на Плеядите се казва Алциона /дъщерите на Атлас - Алциона, Електра, Мая, Меропа, Тайгета, Келена, Астеропа/, а за съществуването на някакъв "мъжки Алцион" и то център на Галактиката едва ли някой ще се сети, освен пишман астролозите. От друга страна ми е малко трудно да проумея като как може да се приближаваме или отдалечаваме от центъра на галактиката, като слънчевата система се движи в една почти кръгова орбита около него /освен, ако кръговете не са кривоъгълни/ и разликите са съвсем незначителни, освен това се получават при гравитирането на земята около слънцето, а не от движението на полюсите /то е съвсем незначително - няколко хиляди километра, в сравнение с колосалното разтояние до центъра на галактиката - над двадесет и пет хиляди светлинни години/. Все едно да пуснеш бълха на стадиона. И много ми е чудно защо астролозите неистово се опитват да обяснят някои типично личностни, душевни, житейски категории и съдби, дори битови проблеми с движението на някоя звезда, с чиито параметри дори не са се запознали както трябва, а пласират глупости между още по-непосветените.
цитирай
8. universalnite1neo - Ре 6
01.08.2010 12:16
Вярно е, всеки ден получавам потвърждение с живота около нас за правилността на твърдението ....
цитирай
9. galatceq - Вярно е, всеки ден получавам пот...
01.08.2010 12:22
universalnite1neo написа:
Вярно е, всеки ден получавам потвърждение с живота около нас за правилността на твърдението ....

Краят на моята статия е изключително полезен - Навярно ви е правило впечатление, че обикновено, когато четете духовни материали или молитви, тялото ви започва да вибрира леко. Ако опитате волево да засилите тези вибрации, ще забележите, че можете, както да ги засилвате, така и да ги намалявате. Така че, тренирайте, поне по няколко пъти на ден, колкото се може по-продължително време. За повишаването на вибрациите, може да използвате дълбоко дишане, произнасяне на глас: „Повишавам вибрациите си! Още, още, още…” Това вибриране трябва да стане постоянно, затова избягвайте намаляването им с негативни чувства и мисли. Най-важното е да харесвате и обичате материалното си тяло – така наливате в него допълнителна енергия, което още повече повишава вибрациите ви. При всеки, енергийните процеси имат индивидуални особености, така че експериментирайте с най-различни методи и търсете оптималния за вас начин. И не се престаравайте прекалено – все пак физическото тяло е доста инертно, давайте му възможност да успее с промените. Търсете златната среда, за да не си създадете разни проблеми. Успех
цитирай
10. universalnite1neo - Ре 7
01.08.2010 12:27
Да, наистина най-ярката звезда от Плеядите е Алцион , но на други места я наричат Алционе, така че говорим за едно и също. Не е точно кръгова орбита, а елипсовидна, затова има приближаване и отдалечаване ;) И не е лошо да попрегледаш и астрологията - приятелски съвет :)
цитирай
11. universalnite1neo - Ре 8
01.08.2010 12:29
Именно, а да не забравяме важното - елитът иска да се обвиняваме един друг за тези разстройства и съдби и да казваме, че всичко от нас зависи, така ни отклоняват действията в друга посока !
цитирай
12. karambol5 - :) Привет от Козирог, но с асцендент ...
01.08.2010 12:46
universalnite1neo написа:
:) Привет от Козирог, но с асцендент Водолей ! Напълно съгласен че преходът започна, дано и завърши успешно :)

Ще завърши повече от успешно !
АЗ ВЯРВАМ :)
цитирай
13. universalnite1neo - Ре 12
01.08.2010 12:49
Това е приказка на място , поздравления ! :)
цитирай
14. raders - Да, наистина най-ярката звезда от ...
01.08.2010 12:57
universalnite1neo написа:
Да, наистина най-ярката звезда от Плеядите е Алцион , но на други места я наричат Алционе, така че говорим за едно и също. Не е точно кръгова орбита, а елипсовидна, затова има приближаване и отдалечаване ;) И не е лошо да попрегледаш и астрологията - приятелски съвет :)


Благодаря за приятелсия съвет! От своя страна бих ти препоръчал да попрегледаш астрономията, но не само това, което е дадено в интернет :)
цитирай
15. universalnite1neo - Ре 14
01.08.2010 13:16
:) ;) Ще обмисля предложението ти !
цитирай
16. galatceq - През юли 1990 г. в Уилтшир, Англия, ...
01.08.2010 15:05
През юли 1990 г. в Уилтшир, Англия, се появява пиктограма от 8 кръга, обединени от обща линия, дълга 134 метра. Първият сериозен опит да разбере смисъла на пиктограмата прави В. П. Бабанин. Той вижда в нея схемата на подреждане на планетите в Слънчевата система. Земята е обозначена на схемата под номер 3, а символът на живота в нея е пръстен от жив хляб. Съвършено правилно Бабанин прави извода, че там е показана още една планета, на която трябва да има живот. Втората планета, където има биосфера, също е изобразен пръстен от хляб, тук посланието обаче е друго – планетата още не е готова за живот, тъй като изображението е върху такава част от полето, където пшеницата още е неузряла.

На Уилтширската пиктограма втората обитаема планета е показана като част от Слънчевата система, а не просто като “прелитаща” планета, тъй като е разположена не на кръстосана траектория, а точно на линията, където са разположени останалите планети. Следователно тя е “еднокръвна” с останалите – създадена е от материя от Слънчевата система, а не е от която и да било друга звезда. Няма спор, че там е изобразен реклостерът. Следователно, пиктограмата от юли 1990 г. съобщава, че

ПРЕЗ 1990 Г. СЪЗДАТЕЛИТЕ СА ПРИЕЛИ РЕШЕНИЕ ДА ПОДГОТВЯТ ЗА ЗАВЪРШИТЕЛНИЯ ЕТАП САМОСТОЯТЕЛНОТО РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТЕ СА РЕШИЛИ ДА ИЗСЕЛЯТ ОТ ЗЕМЯТА ХОРАТА, КОИТО СА ОТДАДЕНИ НА ЗЛОТО И НАСИЛИЕТО. ЗАТОВА СЕ СТРОИ ИЗКУСТВЕНАТА ПЛАНЕТА-РЕКЛОСТЕР “ЗЕМЯ-2”

http://psihobg.com/?p=598
цитирай
17. universalnite1neo - Ре 16
01.08.2010 15:13
Достатъчно сериозно звучи ;) , благодаря за допълнението !
цитирай
18. анонимен - Благодаря ти, приятелю, за инте...
01.08.2010 15:22
Благодаря ти, приятелю, за интересните публикации !
Чета с интерес и те позравявам ! Естествено, че най-често не правя коментари , но това не значи , че не те подкрепям в начинанието ти ! Просто смятам, че няма смисъл всеки път да изразявам само възхищението си от подхванатото от теб благородно начинание !
Продължавай все така ! Има достатъчно хора, които се интересуват ! Дерзай !

Поздрави от една приятелка от АХА...
цитирай
19. raders - През юли 1990 г. в Уилтшир, Англия, ...
01.08.2010 15:26
galatceq написа:
През юли 1990 г. в Уилтшир, Англия, се появява пиктограма от 8 кръга, обединени от обща линия, дълга 134 метра. Първият сериозен опит да разбере смисъла на пиктограмата прави В. П. Бабанин. Той вижда в нея схемата на подреждане на планетите в Слънчевата система. Земята е обозначена на схемата под номер 3, а символът на живота в нея е пръстен от жив хляб. Съвършено правилно Бабанин прави извода, че там е показана още една планета, на която трябва да има живот. Втората планета, където има биосфера, също е изобразен пръстен от хляб, тук посланието обаче е друго – планетата още не е готова за живот, тъй като изображението е върху такава част от полето, където пшеницата още е неузряла.

На Уилтширската пиктограма втората обитаема планета е показана като част от Слънчевата система, а не просто като “прелитаща” планета, тъй като е разположена не на кръстосана траектория, а точно на линията, където са разположени останалите планети. Следователно тя е “еднокръвна” с останалите – създадена е от материя от Слънчевата система, а не е от която и да било друга звезда. Няма спор, че там е изобразен реклостерът. Следователно, пиктограмата от юли 1990 г. съобщава, че

ПРЕЗ 1990 Г. СЪЗДАТЕЛИТЕ СА ПРИЕЛИ РЕШЕНИЕ ДА ПОДГОТВЯТ ЗА ЗАВЪРШИТЕЛНИЯ ЕТАП САМОСТОЯТЕЛНОТО РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТЕ СА РЕШИЛИ ДА ИЗСЕЛЯТ ОТ ЗЕМЯТА ХОРАТА, КОИТО СА ОТДАДЕНИ НА ЗЛОТО И НАСИЛИЕТО. ЗАТОВА СЕ СТРОИ ИЗКУСТВЕНАТА ПЛАНЕТА-РЕКЛОСТЕР “ЗЕМЯ-2”

http://psihobg.com/?p=598


Ура! Значи в слънчевата система има още някоя планета годна за живот, а астрономите не знаят. Какъв изостанал народ са това астрономите, бе джанъм!:)
цитирай
20. universalnite1neo - Ре 18
01.08.2010 15:30
:) Радвам се, че отново си тук, приятелко !
Разбира се, не е нужно всеки път да се коментира - къде по-важно е споделянето на информацията . За този постинг половината поздрави са за моя
добър приятел Подводни :)
Бъди все така позитивна и в светлина, останалото само ще се подреди !

Твой приятел от АХА - Нео Нула
цитирай
21. universalnite1neo - Ре 19
01.08.2010 15:36
Радерс, а не е ли възможно астрономите да знаят за тази планета - реклостер и да не казват ? ;) Чисто хипотетично - как смяташ ?
цитирай
22. galatceq - През юли 1990 г. в Уилтшир, Англия, ...
01.08.2010 15:50
raders написа:
galatceq написа:
През юли 1990 г. в Уилтшир, Англия, се появява пиктограма от 8 кръга, обединени от обща линия, дълга 134 метра. Първият сериозен опит да разбере смисъла на пиктограмата прави В. П. Бабанин. Той вижда в нея схемата на подреждане на планетите в Слънчевата система. Земята е обозначена на схемата под номер 3, а символът на живота в нея е пръстен от жив хляб. Съвършено правилно Бабанин прави извода, че там е показана още една планета, на която трябва да има живот. Втората планета, където има биосфера, също е изобразен пръстен от хляб, тук посланието обаче е друго – планетата още не е готова за живот, тъй като изображението е върху такава част от полето, където пшеницата още е неузряла.

На Уилтширската пиктограма втората обитаема планета е показана като част от Слънчевата система, а не просто като “прелитаща” планета, тъй като е разположена не на кръстосана траектория, а точно на линията, където са разположени останалите планети. Следователно тя е “еднокръвна” с останалите – създадена е от материя от Слънчевата система, а не е от която и да било друга звезда. Няма спор, че там е изобразен реклостерът. Следователно, пиктограмата от юли 1990 г. съобщава, че

ПРЕЗ 1990 Г. СЪЗДАТЕЛИТЕ СА ПРИЕЛИ РЕШЕНИЕ ДА ПОДГОТВЯТ ЗА ЗАВЪРШИТЕЛНИЯ ЕТАП САМОСТОЯТЕЛНОТО РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТЕ СА РЕШИЛИ ДА ИЗСЕЛЯТ ОТ ЗЕМЯТА ХОРАТА, КОИТО СА ОТДАДЕНИ НА ЗЛОТО И НАСИЛИЕТО. ЗАТОВА СЕ СТРОИ ИЗКУСТВЕНАТА ПЛАНЕТА-РЕКЛОСТЕР “ЗЕМЯ-2”

http://psihobg.com/?p=598


Ура! Значи в слънчевата система има още някоя планета годна за живот, а астрономите не знаят. Какъв изостанал народ са това астрономите, бе джанъм!:)

Едно е сигурно - напоследък зачестиха душите , които си отиват от тук. Защо ли ?
цитирай
23. semtomovi - Тие Рикши пусти да опустеят дано
01.08.2010 16:08
Не знам но от ден на ден ми става по-лошо. И съм все по-болна.
цитирай
24. universalnite1neo - Ре 23
01.08.2010 16:10
:))) Не са Рикши, а Риши и не ми се вярва от тях да идва лошото усещане , а по-скоро от други места ;)
цитирай
25. анонимен - Егати идиотите, ха ха ха. Фотонен ...
01.08.2010 16:31
Егати идиотите, ха ха ха.Фотонен пояс?!И си вярват!Ха ха ха!
цитирай
26. universalnite1neo - Ре 25
01.08.2010 16:33
:))) Самият коментар говори много ....
цитирай
27. karambol5 - ПРЕЗ 1990 Г. СЪЗДАТЕЛИТЕ СА ПРИЕЛИ ...
01.08.2010 16:34
ПРЕЗ 1990 Г. СЪЗДАТЕЛИТЕ СА ПРИЕЛИ РЕШЕНИЕ ДА ПОДГОТВЯТ ЗА ЗАВЪРШИТЕЛНИЯ ЕТАП САМОСТОЯТЕЛНОТО РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТЕ СА РЕШИЛИ ДА ИЗСЕЛЯТ ОТ ЗЕМЯТА ХОРАТА, КОИТО СА ОТДАДЕНИ НА ЗЛОТО И НАСИЛИЕТО. ЗАТОВА СЕ СТРОИ ИЗКУСТВЕНАТА ПЛАНЕТА-РЕКЛОСТЕР “ЗЕМЯ-2”

Това потвърждава твърдението ми ,че планетата ни е изкуствено създадена.
И вече е крайно време всичко това да се случи. Много души трябва да си отидат !
цитирай
28. universalnite1neo - Ре 27
01.08.2010 16:36
;) Между впрочем ( без да всявам паника ) - в моя квартал от миналата година насам доста хора си отидоха - все материалисти , пияници , бандити на дребно .... Когато фактите говорят ....
цитирай
29. анонимен - Голема работа кат си идът
01.08.2010 16:48
И като си отидат та кво? Просто се сменя 1 място с друго.
цитирай
30. universalnite1neo - Ре 29
01.08.2010 16:50
:) Така де, но има места и МЕСТА ...
цитирай
31. miaa - Поздрави Нео Нула и Подводни за и...
01.08.2010 16:52
Поздрави Нео Нула и Подводни за интересната статия!
Много неща не разбирам, но с удоволствие ви чета!
В едно съм сигурна, че доброто разположение на духа на всеки човек и волята му за по- добър живот
"лекува" мислите, съзнанието , душата, възприятията му и го прави пълноценен. А това, заедно с усвояването на познанието го правят позитивен , развиващ се, разбираем! Хубав ден!
цитирай
32. universalnite1neo - Ре 31
01.08.2010 16:56
:) Благодаря ти !
Не е лесно отведнъж да се разбере всичко, но с постоянство и положителна нагласа и това става . Хубав ден и за теб, Миа !
цитирай
33. анонимен - Интересен постинг . Поздрави !
01.08.2010 17:17
Но не съм съгласен с това : "Всъщност Централното Слънце е онази част от нашата галактика, където има най-голямо струпване на маса – центъра на Млечния път, погрешно определян като черна дупка. И то масивна."
Не е погрешно ! Черната дупка не може да се наблюдава пряко , но имаме доста добри косвени доводи да мислим , че е така . Най-простичко ще се опитам да обясня .
Първоначално учените мислели така както ти си го написал и смятали , че свръхмасивни черни дупки има в неспиралните галактики . Ако има свръхмасивна черна дупка в центъра на една галактика , то светлината , която достига до нас от тази галактика ще се пречупва по определен начин (изглежда като две пречупени светли ивици минаващи успоредно на тъмно петно) . Какво било учудването на учените , когато се оказало , че снимките показващи наличието на свръхмасивни дупки са именно на спираловидни галактики като нашата , а не на другите галактики както мислели първоначално . Нещо повече - оказало се ,че към която и спираловидна галактика да погледнели резултатите били същите - нещо невидимо в центъра на тези галактики изкривявало светлината по начин по който може да го направи само едно свръхплътно тяло с огромна маса и гравитация . Така се стигнало и до обяснението как са се формирали галактиките от нашия тип , но това вече е друга тема .
цитирай
34. universalnite1neo - Ре 33
01.08.2010 17:55
Благодаря за интереса !

Разбира се знам за версиите, които споменаваш . Все пак да не забравяме, че много от теориите впоследствие се оказват погрешни , спомням си за модула Касини-Хюйгенс - на снимки разпространени на 9 февруари 2004 г. липсват очакваните "спици" в пръстен Б на Сатурн, които бяха открити през 1981 г. от апаратите Вояджър. Те не са наблюдавани въпреки многократно по-чувствителните камери на Касини ;)
И неслучайно наблегнах в текста на следното : Така почти всичко, което е било написано за космичния цикъл през тези последни 2000 години, е било тълкувано от заспали хора, които са се опитвали да търсят извадки от древните текстове, които те дори не са разбирали. И впоследствие така са променили тези текстове, че никой друг да не може повече да получи от тях някакво знание. С други думи, на по-голямата част от тези информации изобщо не може да се вярва.

С уважение към теб - Нео Нула
цитирай
35. mglishev - А астрофизиците
01.08.2010 18:01
нищо и не подозират :)
цитирай
36. universalnite1neo - Ре 35
01.08.2010 18:04
:) Това е техен проблем
цитирай
37. monaliza121 - Интересно и оптимистично!
01.08.2010 18:43
Поздравления!
цитирай
38. universalnite1neo - Ре 37
01.08.2010 19:18
:) Разбира се, беше ми омръзнало да чета какви ли не теории за физически край на света и реших да подготвя този постинг с помощта на Подводни .
Поздрави :)
цитирай
39. raders - Егати идиотите, ха ха ха. Фотонен ...
01.08.2010 20:06
анонимен написа:
Егати идиотите, ха ха ха.Фотонен пояс?!И си вярват!Ха ха ха!


Някои постинги са предназначени за лаици и наивници. Целта е информацията, която се изпуска да е максимално шокираща и шашваща, независимо колко е вярна, за да се събират повече коментиращи. Целта не ми е ясна, но съм чувал, че по този начин се трупат дивиденти - /реферали/ и пр. - всяко кликване е цент. Нямам представа как става, но се прави. Не твърдя, че в случая е така.
цитирай
40. universalnite1neo - Едно послание на Андромеданска цивилизация :
01.08.2010 20:08
Не забравяйте, че тази планета не е модел за рационална мисъл и онова, което се счита за здрав разум тук, кара останалата част от вселената да настръхва ;)
цитирай
41. анонимен - Нали Кали юга беше 400 000 години, а ...
01.08.2010 20:38
Нали Кали юга беше 400 000 години, а почнала преди 5 000 години. Освен това нали пъпа на вселената е Сириус, тоест централното слънце на вселената, според догоните. Риби е епоха на социума и масите, може би - и образованието. Риби е почнала вероятно когато Исус е раздал рибите, когато е проповядвал на планината.
цитирай
42. universalnite1neo - Ре 41
01.08.2010 20:42
Така почти всичко, което е било написано за космичния цикъл през тези последни 2000 години, е било тълкувано от заспали хора, които са се опитвали да търсят извадки от древните текстове, които те дори не са разбирали. И впоследствие така са променили тези текстове, че никой друг да не може повече да получи от тях някакво знание. С други думи, на по-голямата част от тези информации изобщо не може да се вярва
цитирай
43. анонимен - към 42
01.08.2010 21:07
Верно! Мошеници са! Това е застраховката им. И сигурно отричат Исус? Заратустра е обърнал нещата в религията на ИНДИЯ - индуизма, и е казал че техните ДЕВИ не са ангели а са демони. Заратустра е определил индуизма за сатанизън. Бил е за равенство, и против кастите.
цитирай
44. universalnite1neo - Ре 43
01.08.2010 21:13
... Разбира се - всяко делене на пирамидален принцип е белег за духовна и еволюционна незрялост ...
цитирай
45. анонимен - Възможно ли е всичко това което е да ...
01.08.2010 21:52
Възможно ли е всичко това което е да не е...
цитирай
46. dorichela - Страшно изчерпателно, браво Ви :)
01.08.2010 22:00
Страшно изчерпателно, браво Ви :)
цитирай
47. universalnite1neo - Ре 45
01.08.2010 22:09
.... Не е нужно да приемаш на сляпо всичко, а да го провериш на усет ;)
цитирай
48. universalnite1neo - Ре 46
01.08.2010 22:11
;) Благодаря , надявам се да е било полезно, Дори !
цитирай
49. анонимен - Re-47
01.08.2010 22:29
...;)Това не е...На теб това също ти е ясно .....Обаче помага на другите, които смятат че СА.Поздрави от мен!
цитирай
50. diana12 - =
01.08.2010 22:38
:)
цитирай
51. mileidi46 - mnogo zapleteno mi se struva ve4e. . ...
01.08.2010 22:41
mnogo zapleteno mi se struva ve4e...i ako tova e taka-e kak to4no sega zapo4vame da razbirame tezi ne6ta???za6to prirodata ni e napravila nesuvur6enni i trqbva nie sami da se usavar6enstvame, a posle da ni sortirat?Nie sme kato eksperiment,koito nqkoi si pravi s nas!!Xorata sa se promenqli imenno po vina na deisva6ti vselenski epoxi..sega 6te gi otxvurli,kato gi ekstardira..I kakto pita anonimen 45-nie su6testvuvame li izob6to.Kade otivame kato spim...i za6to spim?4etox nqkude,4e sunuvaiki ,nie se preselvamenqkude v drugo izmerenie ..no posle pametta ni se iztriva...pomnim samo nqkoi ne6ta..
izob6to si zadavam mnogo takiva naludni4avi vuprosi...I tiq,koito znaqt...si traqt.kakva e zelta?I ako zemqta 6te se zadurji 505 godini v tozi poqs,po kakva slu4ainost se stroqt bunkeri v Norvegiq i se skladirvat semena i razni drugi ne6ta,za srok ot 10000 godini?Ne vqrvam,4e 6te ima apokalipsis-no ne6to 6te ima,6tom se podgotvqt!
kolkoto pove4e 4eta i mislq..vse po neqsno stava...
цитирай
52. semtomovi - Кали Йога
02.08.2010 01:07
Не е вярно. Ние сме току-що навлезли в Кали Йога. Тя ще продължи със стотици хиляди години. От къде ви е статистиката? Елате на моя постинг дето ми е специално отворен за Вас и Кали Йога да си кажете кой какво знае за нея. Заповядайте! )
цитирай
53. galatceq - Емилия Манолова е предала от Пле...
02.08.2010 08:39
Емилия Манолова е предала от Плеядиянците информация за рекодиране на ДНК : "КАКВО ОЗНАЧАВА "РЕКОДИРАНЕ НА ДНК"?

Това е термин използван за да отрази промените в нашите физически, емоционални и духовни

тела, които се извършват с цялото човечество, докато земната честота се повишава до нивото на

духовно извисяване, т.е. Рай на Земята. В резултат от тези промени, в нашето ДНК възникват

генетични изменения, които се отразяват както на нашето емоционално тяло, така и на

повишаващата се честота на Земята.

Тези промени, наричани Рекодиране, Повторно свързване и Активиране на ДНК, като краен

резултат водят до получаването на пълно съзнание докато сме в 3-измерното

си сегашно тяло. Това

означава, че започвате да чувате, виждате и чувствате неща от повисоките

измерения, докато

вашите психични (засега бездействащи жлези), започнат отново да функционират вследствие

рекодирането на вашето ДНК.

Заедно с повишаването на вашата честота, започвате да чувствате тялото си по-леко,

различни части от ума ви започват да функционират подобре

(получавате по-голяма

яснота и

по-лесно

вземате решения в различни ситуации) и започвате да узнавате отговорите още докато

задавате въпроса.

Това, което става на практика докато се рекодирате е, че вашето Мер-Ка-Ба (светлинно тяло)

се активира, кристалите на вашата коронна чакра се задействат и вашия хипоталамус, който

функционира като универсален преводач, на свой ред също се активира, което пък донася ясно

разбиране и комуникации на хората във всички измерения."
цитирай
54. ferdi - ! :))
02.08.2010 10:23
Поздрави и на двамата за чудесния постинг!!! :)
цитирай
55. universalnite1neo - Ре 51
02.08.2010 11:43
:) Тези с банката за семена си правят криви сметки, Милейди . Образно казано - опитват се да върнат времето назад , но няма да успеят ! Слънчеви поздрави за теб :)
цитирай
56. universalnite1neo - Ре 54
02.08.2010 11:44
:))) Винаги сме насреща!
цитирай
57. penchoan - Малко уточнения
02.08.2010 13:54
Слънцето обикаля около невидимо тъмно слънце, наричано Немезида за 25920 години. Смята се, че Немезида обикаля около Алцион и ще премине в орбита на Сириус. Сириус и Алцион обикалят около звезда от Голяма Мечка. Една обиколка на Слънчевата система продължава 20 милиона години. Тази звезда обикаля Централното слънце на Галактиката Алфеола за 200 милиона години. Алфеола е 100 милиона пъти по-голяма от нашето Слънце. Във връзка с тези движения се различават: малък цикъл на Водолей от 2100 години, който е започнал през 1914 г. и среден цикъл на Водолей от 24000 години, започнал през 1926 г. Има също малка Кали Юга от 6480 години, която астрономически приключи на 11 август 1999 г., но практически се отложи и ще приключи в най-скоро време. Има среден цикъл на Кали Юга, който продължава около 300000 години и ще приключи 2012 година. Има голям цикъл на Кали Юга от 10 милиона година, който ще свърши след около 2000 години.
Събитието, означено с преход, представлява унищожаване на грубото физическо тяло на човека и другите живи същества чрез изгаряне и поемане на функциите на физическо тяло от етерна субстанция. Това ще представлява преминаване от живот в състояние на смърт и последващо възкресение с етерно тяло. То, обаче няма да се случи на 21 декември 2012 г., а през 2014-2015 г. Който очаква някакво важно събитие през 2012 г., ще остане разочарован.
Малка част от хората ще имат възможност да преминат в Новата култура. Който прилага учението за Любовта и издържи големите изпитания, ще влезе моментално в новия живот. Изпитанията ще продължат около 3,5 години.
Изместването на полюсите ще стане най-вероятно през 2011 година. Само че изместването не става на 180 градуса, а земната черупка се завърта винаги на 45 градуса!
Телата на хората ще бъдат материални, но от по-фина материя. След 2000 години ще има нов преход, при който ще се отхвърли етерното материално тяло и физическото тяло ще бъде астрално от светлина.
цитирай
58. podvodni - Отговор на 57
02.08.2010 14:18
Никой не твърди, че в края на 2012 г. ще настъпят катаклизмите. Просто тогава ще бъде "заложена и стартирана" новата карма "програма" Има различни данни за времето и същноста на преобразуването (катаклизмите), но като цяло мненията се оформят около периода. 2014 -2038 г.. Големият период включва в себе си икономически,политически, военни, духовни и геологически промени.
цитирай
59. penchoan - Отговор на podvodni
02.08.2010 16:12
Анализът на съвременната климатична , екологична , демографска и политическа обстановка в света показва , че катаклизмите ( Апокалипсисът ) ще започнат по - рано от очакванията , вероятно още през 2010 г., най - късно през 2011 г . Годината 2012 е една по - скоро медийна шумотевица и вълна на дезинформация , която за нас не представлява никакъв нинтерес . Апокалипсисът ще продължи 42 месеца , докато големи промени и катаклизми ще има през целия двадесет и първи век . Кулминацията се очаква да бъде през 2058 г .
цитирай
60. raders - нищо и не подозират :) Тук не ...
02.08.2010 18:59
mglishev написа:
нищо и не подозират :)


Тук не признават нито астрофизици, нито математици. Тук разговарят директно с дядо Боже и ако откриеш, че някой е с акъла си, значи трябва да отскочиш до тоалетната и да размислиш.
цитирай
61. podvodni - Анализът на съвременната клима...
02.08.2010 22:02
penchoan написа:
Анализът на съвременната климатична , екологична , демографска и политическа обстановка в света показва , че катаклизмите ( Апокалипсисът ) ще започнат по - рано от очакванията , вероятно още през 2010 г., най - късно през 2011 г . Годината 2012 е една по - скоро медийна шумотевица и вълна на дезинформация , която за нас не представлява никакъв нинтерес . Апокалипсисът ще продължи 42 месеца , докато големи промени и катаклизми ще има през целия двадесет и първи век . Кулминацията се очаква да бъде през 2058 г .

За началото на катаклизмите в края на 2010, или началото на 2011 година може би имаш право, ако се вземе в предвид предстоящото нападение на САЩ над Иран.Има индикации, че ще бъде използвано на малко по-късен етап и ядрено оръжие. А за ккулминацията, мога да не се съглася с годината.
цитирай
62. podvodni - нищо и не подозират :) Тук не ...
02.08.2010 22:13
raders написа:
mglishev написа:
нищо и не подозират :)


Тук не признават нито астрофизици, нито математици. Тук разговарят директно с дядо Боже и ако откриеш, че някой е с акъла си, значи трябва да отскочиш до тоалетната и да размислиш.

Чувай уважаеми, вместо да се заяждаш отвори си очите и съзнанието. Самият Айнщайн е казал следното: " Целият свят се учи от мен, а аз от Българина Бейнса Дуно (Петър Дънов)". И още самият Айнщайн признава че неговата теория на относителноста няма никакъв смисъл, ако не съществува Ефирът. Има една нова дисциплина която се нарича Ефиродинамика. Слушал ли си за нея? А чувал ли си за признанията на Ернст Мулдашев? И още - представи си един кръг. Вътрешноста на кръга са твойте познания. Всичко извън кръга са твоите незнания. Колкото повече познания имаш (разширяваш кръга), торкова повече досегът ти с непознатото нараства. Последвай примера на мнозина вкл. и на нас - търси и трупай познания, за всичко и от всякъде!!!!
цитирай
63. universalnite1neo - Ре 60
02.08.2010 23:02
Буря в душата на Радерс ;)
цитирай
64. universalnite1neo - Ре 62
02.08.2010 23:05
Много точен съвет ! Имаш ли скромността да си признаеш, че много неща не познаваш - това вече ще е гаранцията да освободиш съзнанието си за нови знания ;) Сигурно е, че и на нас ни убягват доста неща, но това не ни спира в стремежа да ги научим ;)
цитирай
65. qhnalametlata - що се отнася до фоновото излъчване на Земята, аз имам малко по-различна инфо... :)
03.08.2010 06:50
Относно това, което си написал за резонансната честота на земята, а именно: "Днес вибрационната честота на планетата е 8 херца. След тази дата вибрационната честота плавно, но скоростно ще нарастне на 12 херца." информацията, с която аз разполагам, е малко по-различна ... и доколкото знам потвърдена от достатъчно авторитетен източник.
Става въпрос за установени със сигурност параметри на честотата към настоящия момент:
Фоновото излъчване на Земята (полето на Шуман) до 1980 г. беше 7,8 Хц.
В 1999 са измерени 14,6 Хц.
Днес е 21 Хц. Честотата продължава да се покачва.
Всички организми трябва да влязат в резонанс с тази честота, за да продължат да живеят.
Нещо да кажеш? ;)
цитирай
66. universalnite1neo - Ре 65
03.08.2010 11:16
;) Възможно е, при подготвянето на статията попаднах само на споменатите в статията показатели за честотата . Може ли линк към твоя източник на инфо ?
Поздрави :)
цитирай
67. iliykata - За цикличността
03.08.2010 12:11
Вярно е, че животът ни е цикличен: лутаме се между възход и падение. Кое обаче ни кара да мислим колко дълго ще продължи тази цикличност? Все едно че сме чели Фондацията на Айзък Азимов. Няма как да знаем какво ще се случи. Много са неизвестните величини, за да се екстраполира далечното бъдеще. Някой ще възрази, казвайки - интуиция, усет, шесто чувство. Да, ама не. Не става така. Опираме се само на догатки и само толкова. С други думи, обичаме да търсим под вола теле. Нека се съсредоточим върху близкото бъдеще и бъдем по-съвестни, като си изхвърляме разделно отпадъците например, отколкото да се вторачваме в мержелеещата се и точно поради това неясна далечина. Каквото има да става, ще стане, но каквото ние можем да направим, няма кой друг да го направи вместо нас.
цитирай
68. penchoan - Вярно е, че животът ни е цикличен: ...
10.07.2011 20:52
iliykata написа:
Вярно е, че животът ни е цикличен: лутаме се между възход и падение. Кое обаче ни кара да мислим колко дълго ще продължи тази цикличност? Все едно че сме чели Фондацията на Айзък Азимов. Няма как да знаем какво ще се случи. Много са неизвестните величини, за да се екстраполира далечното бъдеще. Някой ще възрази, казвайки - интуиция, усет, шесто чувство. Да, ама не. Не става така. Опираме се само на догатки и само толкова. С други думи, обичаме да търсим под вола теле. Нека се съсредоточим върху близкото бъдеще и бъдем по-съвестни, като си изхвърляме разделно отпадъците например, отколкото да се вторачваме в мержелеещата се и точно поради това неясна далечина. Каквото има да става, ще стане, но каквото ние можем да направим, няма кой друг да го направи вместо нас.


Напротив, всичко се знае, писано е в Библията, в писанията на Нострадамус и десетки пророци и ясновидци. Единственото, което не се знае е КОГА ще се случи. Ние можем да правим прогнози, но началото вече няколко пъти се отлага. Затова Христос казвва:
Матея 24:36 А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.
Обаче всяка година симптомите се увеличават и можем да очакваме начало на събитията през 2012 година.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1921086
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031